Αναγνώστης μας αναφέρει: Ύποπτη κλήση «ερευνών» δίχως ονόματα και στοιχεία… Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΒΕΒΑΙΑ»

Κοινοποίηση:
καταγγελία

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη μας

Καλησπέρα σας,

Πριν από λίγο έλαβα κλήση από τον αριθμό 210766****** (το τηλέφωνο το έστειλε στα γραφεία του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ- εδώ δημοσσιεύουμε μόνο τα αρχικά νούμερα) τάχα για «έρευνα» σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από το δήμο στον οποίο ανήκουμε. Η κυρία σχετικά μέσης ηλικίας δεν έδωσε κανένα στοιχείο ταυτότητας, ούτε καν ανέφερε όνομα καμίας εταιρείας δημοσκοπήσεων, παρά προχώρησε κατευθείαν στις ερωτήσεις που την αφορούσαν. Το μόνο που ζήτησε ήταν το μικρό μου όνομα και τίποτα άλλο. Θέλοντας να δω πού θα καταλήξει, αποφάσισα να απαντήσω στις ερωτήσεις της σχετικά με το δήμο, με αντιδημάρχους και υπηρεσίες κ.λπ. Τέλος, περιέργως ρώτησε τι ψήφισα στις τελευταίες εκλογές και τι θα ψήφιζα αν την ερχόμενη Κυριακή γίνονταν ξανά εκλογές. Φυσικά, εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες επειδή δε φοβόμαστε μήπως χάσουμε τις ζεστές θέσεις μας, και όνομα έχουμε και άποψη και είμαστε περήφανοι Έλληνες πατριώτες. Η απάντηση στην τελευταία ερώτηση της ύποπτης «κυρίας» (;), ήταν φυσικά κι η αλήθεια «ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΒΕΒΑΙΑ». Ας το δουν κι ας το μάθουν όλοι, ο Πολίτης αρχίζει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να μη φοβάται τους αργυρώνητους πληροφοριοδότες του Συστήματος που μάς φακελώνουν. Είμαστε Έλληνες, απόγονοι του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη και θα σας νικήσουμε!!!

* ΥΓ: Κατά περίεργο λόγο ο συγκεκριμένος αριθμός είναι δηλωμένος στον κατάλογο και παραπέμπει στην περιοχή του Βύρωνα (εμείς είμαστε από γειτονικό δήμο), ενώ κι άλλοι χρήστες του διαδικτύου φαίνεται πως έλαβαν κλήσεις από αυτούς…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ναι απόγονοι του Κολοκοτρώνη είμαστε για αυτό και καθόμαστε δύο χρόνια καραντίνα… ΡΕ ΟΥΣΤ…

Comments are closed.