«Αναγνώρισε τα λάθη του κλαίγοντας»… Ο πνευματικός του Άκη Τσοχατζόπουλου που τον εξομολόγησε λίγο πριν πεθάνει, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του…

Κοινοποίηση:
ακης-παρθενιος-1280x720

Για πρώτη φορά, ο πνευματικός του Άκη Τσοχατζόπουλου, πατέρας Παρθένιος Βεζυρέας σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα όσα του εξομολογήθηκε λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή:

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τα κλεψιμεικα τα φράγκα που είναι;;;;; Τα λεφτά του λαού;;;; Δεν γύρισαν πίσω ποτέ. Και κάθεστε τώρα και ασχολείστε με αρχιλησταρχους του λαού. Τι λέτε μωρέ. Είστε σοβαροί.

  2. Όλα ωραία καί καλά , δέν ξέρω τί τού εξομολογήθηκε , αλλά ξέρω ότι τού είπε ποιοί πίστευαν ότι τόν πρόδωσαν, άρα , ένας ακόμα πού εξομολογήθηκε γιά αμαρτίες άλλων… Βέβαια , μετέλαβε καί τήν θεία κοινωνία , αλλά , στήν Εκκλησία , τήν μεταλάμβανε ; Γιατί τό νά κοινωνάς στό σπίτι – μέ ΟΛΑ ετοιμασμένα ΓΙΑ ΣΕΝΑ (κι ακριβώς τήν ώρα πού “φεύγεις”) είναι ένα πράγμα , τό νά κοινωνάς στήν Εκκλησία είναι ένα άλλο ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ πράγμα… Τέλος πάντων , τό πρόβλημα δέν είναι δικό μου , δικό του είναι γιατί αυτός θά απολογηθεί γιά τίς δικές του αμαρτίες , τό πρόβλημα τό δικό μου είναι ότι ξαφνικα ξαφνικά , αρχίζουν καί βγαίνουν στήν επιφάνεια παπάδες πασόκοι , κομμουνιστές , διεθνιστές κλπ. κλπ. αλλά κι άν ήταν σέ απλό επίπεδο ιερέως , άντε λές , μικρό τό πρόβλημα , αλλά τά βλέπουμε κι αλλού , πολύ ψηλότερα , δυστυχώς…

  3. Το μάθανε το κόλπο τώρα. Τρώνε με χρυσά κουτάλια, φτιάχνουν τη Ζωή τους με εκατό σπίτια λεφτά στην Ελβετία απατεωνιές, στην υγεία των κορόιδων, σε βλέπουν σαν σκατά κυριολεκτικά και προκλητικά. Και στο τέλος πετάνε και μία δήθεν εξομολόγηση και άφεσή αμαρτιών και όλα καλά. Άσε μας τώρα. Τα κλεμμένα δισεκατομμύρια των φορολογουμενων ακόμα δεν τα επέστρεψαν. Πεινάγαμε και υποφεραμε εμείς για να κάνει χλιδατη ζωαρα ο γέρος με τη ψωναρα με υφος καρδινάλιων Σταματη.

  4. Όταν έτρωγε με 50 μασέλες δεν εκλεγε έλεγε εις υγείαν στους μαλακες, και αν ήταν και πρωθυπουργός, εκεί να βλέπατε τι θα γινόταν,θα διέγραφε όλες τις βρωμιές, εάν ήθελε να ξαλαφρωσει να καλέσει έναν εισαγγελέα και να τα ξεράσει όλα,τώρα εκεί που είναι ας τον κρίνει ο μεφαλοδυναμος, και όταν διαβάζω, κάτι τσουλες που γράφουν Καλό παράδεισο, τι να πω,

  5. Να φροντιζεις τη γυναικα μου του ειπε?
    Θα φαει καλα ο εξομολογητης

  6. Ο Θεός να τον αναπαύσει, αυτό ζητάει από μας ο Κύριος μετάνοια

  7. …Να πούμε τι καλός άνθρωπος!!! Εξομολογήθηκε, Κοινώνησε άρα πήγε αναμάρτητος στον Παράδεισο!!!
    Λες και Παράδεισος είναι Καφενείο.

  8. Μεγα Αμαρτημα ο εξομολογος να λεει τι του ειπε ο εξομολογουμενος.
    Αυτο πρωτη φορα το ακουω.
    Ακομη και να φονευσει καποιος καποιον και εξομολογηθει…ο εξομολογος δεν πρεπει να το πει.

    1. Από το άρθρο προκύπτει ότι δεν είπε τίποτα σχετικά με την εξομολόγηση.
      «Ακούστε, ο ρόλος του πνευματικού είναι να κρατά μυστική την εξομολόγηση. Τα κράτησα μέσα στη καρδιά μου και θα τον θυμάμαι πάντα.»

  9. Έχοντας συναντήσει τον Άκη το 96-97, είναι ίσως ο μόνος που πιστεύω πραγματικά ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό με όλη του την ψυχή. Μπορεί να έκανε ό,τι έκανε, όμως ήταν ένας άνθρωπος και το έβλεπα με τον τρόπο που χαιρετούσε ακόμα και απλούς φαντάρους στο διάδρομο του Υπουργείου. To ίδιο και ο ΥΦΕΘΑ Αποστολάκης την περίοδο αυτή.

    Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, δεν είμαι τίποτα, πριν πει κάποιος κάτι.

Comments are closed.