Αναγνωστάκης: Ο Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ο στίχος του πατέρα μου ισχύει για τον ίδιον!

Κοινοποίηση:
anagnostakis-anestis7

Απότομα “προσγείωσε” τον Αλέξη Τσίπρα

ο γιος του Μανώλη Αναγνωστάκη, του ποιητή που ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τη φράση «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν» – από το βήμα της Βουλής για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Ανέστης Αναγνωστάκης, γιος του μεγάλου ποιητή της Αριστεράς και στελέχους περιβεβλημένου με κύρος στο ΚΚΕ εσωτερικού, δήλωσε στο «Κανάλι Ενα» και στον Πέτρο Κασιμάτη: “Πολλές φορές αυτοί που το χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το ‘χουν καταλάβει ότι ισχύει γι αυτούς που τον εκφωνούν. Οπως και ο Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι αυτόν!».

Και συνέχισε δηλώνοντας: “Είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

dailypost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Από ότι φαίνεται(αν είναι αληθινές…) στις δημοσκοπήσεις εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ έχουμε καταλάβει ότι ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ του δεξιού και του αριστερού, τελείωσε. Τώρα θα πρέπει να καταλάβουμε ποίος είναι Πατριώτης και ποιος προδότης… Ακούστε τον στρατηγό Μακρυγιάννη. Το νόμισμα της προδοσίας μπορεί να άλλαξε αλλά δεν άλλαξε η νοοτροπία της προδοσίας. « Tότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: «Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη». Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω: «Αδελφοί, με αδικείτε. Ελλάδα δεν πουλάω, νοικοκυραίγοι μου. Τέτοιον αγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειαν μου. Μα και να τό” χα, δεν τό” δινα κανενός. Κι” αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο».

  2. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΦΤΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΡΕΗΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

  3. Αυτός… αποκλείεται να κατάφερε να γίνει τόσο μαλάκας…
    Μάλλον θα γεννήθηκε μαλάκας…

  4. Ευτυχώς που δε ζει ο πατέρας του. Θα τον έφτυνε.

      1. Γιατι μωρη κουμουνα θα τον εφτυνε,επειδη ειπε οτι ειναι δεξιουλης,τα ιδια σκατα εισαστε ολοι σας,θα στο κανω πιο λιανα στον ιδιο βοθρο κολυμπατε ολοι σας του Δημιοκρατικου τοξου.

Comments are closed.