Αναβρασμός στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ για την απόφαση του εκλογοδικείου

Κοινοποίηση:
spartiates

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες αναβρασμός επικρατεί από το πρωί στους βουλευτές των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ μετά από φημολογία ότι η απόφαση του εκλογοδικείου που θα τους οδηγήσει εκτός Βουλής αναμένεται από μέρα σε μέρα. Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις βουλευτών που άρχισαν ήδη να μαζεύουν τα πράγματα και τα προσωπικά τους αντικείμενα από τα γραφεία του κόμματος στην Βουλή..

Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ πρόδωσαν τον Ηλία Κασιδιάρη, ο Βασίλης Στίγκας τους έστειλε στη Δικαιοσύνη, σκάβοντας ουσιαστικά τον ίδιο του τον λάκκο.

Ο πανικός τους ήταν τόσος που έπεφταν στο ένα λάθος μετά το άλλο. Μένει λοιπόν η επίσημη απόφαση του εκλογοδικείου για να στείλει τους προδότες της ψήφου του ελληνικού λαού σπίτια τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΑ αν ψάχνεις για σωτήρες να σε σώσουν καλύτερα να ανέβεις στην ακρόπολη να αυτοκτονήσεις από μόνος σου γιατί δεν υπάρχει σωτήρας αν θες να σωθείς πρέπει να το κάνεις μόνος σου.
    αυτοί που ΕΣΥ ψηφίζεις για να γίνουν πολιτικοί (βουλευτές) και να μπουν στο κοινοβούλιο (βουλή) ένα πράγμα τους ενδιαφέρει τα χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα μισθός εσύ κάτσε να ζήσεις με τον κατώτατο βασικό μισθό/επίδομα ανεργίας/σύνταξη και πρόσεξε δεν τους ενδιαφέρει αν στις 15 κάθε μήνα δεν έχεις ούτε ένα ευρώ στην τσέπη για να ζήσεις την οικογένεια σου.

  2. Αυτά να τα βλέπει ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ οποίος ζήτησε να στηρίξουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ με την ψήφο τους στις εκλογές.

    Τώρα που θα πάνε στο σπίτι τους όλοι μαζί κρίμα για το όνομα βέβαια ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ γιατί ούτε μια τρίχα από τα @@ του ΛΕΩΝΙΔΑ δεν είναι

  3. Λιάκο ελπίζω να μας εκπλήξεις ευχάριστα, μια εβδομαδούλα πριν τις κάλπες πες μας τι γουστάρεις, παίρνεις 7-8% χαλαρά και στέλνεις την πουστροκούλα κουβά.

  4. Κοκκινο στριγκάκι στον Στρίγκα το πουλητάρι και κυκλοφορήστε τον στο Σύνταγμα σε γάιδαρο καβάλα, ανάποδα φυσικά.

  5. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ-ΚΟΥΛΗ [ΒΡΩΜΟΦΥΛΑΔΕΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-Κ.Λ.Π] ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ ΠΛΑΣΙΕ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΗΡΑΛΟΙΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

  6. Ο/Η Ένας φτωχός, μεροκαματιάρης βουλευτής είμαι και 'γω λέει:

    Στριγκά σε βλέπω παρέα με Γεωργιάδη και Πλεύρη στη μεγάλη παράταξη του ΝΔρυζα, να αγωνίζεσαι και ‘συ για το “ψωμί” των παιδιών σου, υμνώντας τον μεγάλο ηγέτη Δρακουμέλ.

  7. Απαράδεκτη ή όλη ιστορία .. Εκλέχτηκαν με ψήφους ελληνων πολιτών. Τελεία καί Παύλα

Leave a Response