Αναβρασμός στη Σάμο: Λαθρομετανάστες έσπασαν σταθμευμένα αυτοκίνητα….

Κοινοποίηση:
1

Η αστυνομία αναζητά πλάνα που ενδέχεται να κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο Βαθύ της Σάμου 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου 10 αλλοδαποί προκάλεσαν φθορές σε τέσσερα ΙΧ
Σε αναζήτηση πλάνων που ενδέχεται να κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο Βαθύ της Σάμου βρίσκονται οι τοπικές αστυνομικές αρχές, στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τους Αφγανούς μετανάστες που «ξέσπασαν» καταστρέφοντας σταθμευμένα οχήματα, τη νύχτα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, μια ομάδα περίπου δέκα αλλοδαπών προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ πίσω από το 1ο Δημοτικό σχολείο και στο δρόμο του κοιμητηρίου της πόλης, χτυπώντας τα με κλωτσιές!

Για άγνωστη αιτία, οι δράστες έσπασαν τζάμια και καθρέφτες και προκάλεσαν βαθουλώματα στις λαμαρίνες των οχημάτων, όμως έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αν δεν γίνει εθνικός ξεσηκωμός δεν θα γίνει τιποτα! Μην περιμένετε ουτε συνδικάτα, ούτε ήρωες να αναδειχτούν μέσα από κανένα υπόγειο!
    Πρέπει να γινει συσπείρωση καί να αρχίσει το πανηγύρι!!!
    Ήρθαν παράνομα με την καραμέλα της “μετανάστευσης” μα στην κυριολεξία είναι εισβολή!

  2. Χαχαχαχα, και να τους πιάσουν, τι θα τους κανουν;;; Ντα;;;;;

  3. Ελληνίδες, Έλληνες! Για ό,τι κακό έγινε έως τώρα στην Ελλάδα από όλους αυτούς που γέλασαν και πρόδωσαν τον ελληνικό λαό, το είδαμε πια, το ζήσαμε, το πληρώνουμε κάθε μέρα. Όμως, σοβαρό μερίδιο ευθύνης έχουμε κι εμείς, παρόλο που είπαμε το “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα. Κι αυτό, γιατί δεν είναι μόνο τα οικονομικά, αλλά εν γένει ο τρόπος ζωής μας, ο οποίος ούτε ελληνικός είναι μα ούτε και ορθόδοξος.

    Και ενώ τα ψέματα των κυβερνώντων διαδέχονταν το ένα το άλλο εμείς ανεχτήκαμε την ροή των πραγμάτων όπως την σκηνοθέτησαν αυτοί. Ενώ μας φώναζαν οι Πατέρες μας να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να επιστρέψουμε στις διδαχές των Αγίων μας και του γένους μας, εμείς «αγρόν αγοράζαμε». Για δεκαετίες υποκύψαμε στον ανθελληνικό τρόπο ζωής που μας επέβαλλαν. Και φτάσαμε στο σήμερα με μια χώρα λεηλατημένη, να πεινάμε, να μας έχουν αρπάξει τον ορυκτό μας πλούτο, να έχουμε μουσουλμανική παιδεία στα σχολεία μας, και με την απειλή πολέμου να ελπίζουμε σε ποιους; Σε αυτούς όλους που μας οδήγησαν εδώ; Σε αυτούς όλους που έχουν δημιουργήσει μέτωπο εντός των πυλών με τους μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι στο όποιο πολεμικό κτύπημα θα στραφούν εναντίον μας;

    Ήταν ανόητοι οι Πατέρες μας που φώναζαν για μετάνοια τόσο καιρό; Έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να ξυπνήσουμε; Ή ακόμα κοιμόμαστε; Ποιος άλλος εκτός του Θεού μας έμεινε; Είναι όμως μαζί μας ο Θεός ή νομίζουμε ότι είναι; «Μείνατε ἐν ἐμοί, κἀγὼ ἐν ὑμῖν» είπε ο Χριστός· τόσα χρόνια ζούμε όπως μας έδειξε ο Χριστός; Αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας ή βριζόμαστε κάθε μέρα; Είμαστε Ορθόδοξοι στην ουσία ή μόνο στην εικόνα και «παίζεται» κι αυτό; Ας αναλογιστούμε πόσο κοντά στον Θεό είμαστε, και αν δεν είμαστε ας ξεκινήσουμε να κλαίμε όλοι μαζί, γιατί ούτε τον Θεό έχουμε μαζί μας… και είμαστε τελείως μόνοι μας, οδηγούμενοι στον αφανισμό.

    Τελείωσαν τα ψέματα τούτη την ώρα. Τελείωσε κι ο χρόνος. Καιρός μετανοίας και επιστροφής στην αγκαλιά του Πατέρα Θεού. Δεν μπορούμε να ελπίσουμε σε Αυτόν αν εμείς είμαστε απάνθρωποι μεταξύ μας. Δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον Θεό που δεν βλέπουμε, αν εμείς δεν αγαπάμε αυτόν που βλέπουμε, τον συνάνθρωπό μας. «Ό,τι σπείρεις θερίσεις» μας είπε, κι εμείς τόσα χρόνια τι σπείραμε;

    SOCRATESNIOS

  4. Πεστα Μιχαλη…. τι ψηφιζετε ρε ραγιαδες νεοελληνες????

  5. Τους δυτικοευρωπαιους βρηκες να αναφερεις γελοιε Ανθελληνα, οι οποιοι, αν καποιος απο αυτους παρεκτραπει κατα οποιονδητοτε τροπο, σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, γιατι ηρθαν για τουρισμο και καποια στιγμη θα φυγουν!!!!!!! Τα αλλα ομως Ασιατικα και Αφρικανικα κτηνη ηρθαν εδω με το ετσι θελω και μπαστακωθηκαν και προκαλουν και δολοφονουν και ληστευουν!!!!!! Εσενα που σου αρεσουν παρτους στο σπιτι σου!!!!! Που πηγες να μου συγκρινεις ανομοια πραγματα!!!!!!!!

  6. Αντιναζι , μουλε χιλίων αραπαδων και μιας απλυτης μαστουρωμενης Τσουλας , οι “διτικοεβροπεη” δεν δείχνουν τα γυμνά γεννητικά τους όργανα στις οικογένειες που περνάνε .
    Να , πάρε και 20 sents να αγοράσεις καροτακι να ξεχαρμανιάσεις , αποτυχημένο κορόιδο..

  7. και που εισαι ακομα….ειχα παει με την οικογενεια μου βολτα στο μοναστηρακι και ξαφνικα στο υψος της

    κρεαταγορας βγαινει ενας ολοδαπος γυμνος απο την μεση και κατω και μας κουναγε τα

    γεννητικα του οργανα…πηγα να του κανω επιθεση και μαζι του ηταν αλλοι 10…με κρατησε η συζηγος μου…πηγα λιγο ποιο

    κστω βρηκα εναν αστυνομικο του ειπα το συμβαν και η απαντηση του ηταν ..και να τον συλαβω σε 1 ωρα εξω θα ειναι…ελεος

    1. ΚΑΤΑΙΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΨΥΡΡΗ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΙΟ ΓΚΑΖΙ………………….ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ

      1. Οι δυτικοευρωπαίοι τουρίστες από τους οποίους πραγματικά κατέχεται το ιστορικό κέντρο της Αθήνας δε σας χαλάνε, όμως. Και τράβα μάθε ορθογραφία, ζώον.

        1. Βρε ανοητο πλάσμα, αυτοι τουλάχιστον, οι Ευρωπεη, και το η δεν ειναι ορθογραφικο λαθος, οσο σκ@τα και αν ειναι, σου αφήνουν λεφτά. Οι λαθροεισβολεις οχι μονο δεν σου αφήνουν τιποτα, αλλα σου παιρνουν. Και καποια μερα Ευχομαι και ελπιζω να σου πάρουν το κεφαλι και ολους σαν κι εςενα. Αφου τους αγαπάτε τοοοοσο πολυ!!

  8. Τι ψήφισαν εκεί στη Σάμο; Όπως στρώνει ο καθείς, έτσι και κοιμάται… Η λαϊκή παροιμία ταιριάζει απολύτως εδώ… Οι ορδές των ισλαμιστών εισβολέων αυξάνουν… Ο πόλεμος γίνεται εκ των έσω… Ο εχθρός είναι πρωτίστως εντός των τειχών και δρα ανενόχλητος… Ξυπνήστε, προτού χάσετε και το κεφάλι σας από τους εν δυνάμει κατακτητές… Η Ελλάς σε μέγιστο κίνδυνο! Σ.Ο.Σ.! Όσοι Έλληνες, σπεύσατε! Να συντρίψουμε τη νέα τάξη πραγμάτων, που επιδιώκει να μας αφανίσει και να μας γενοκτονήσει… Ή τώρα, ή ποτέ…

Comments are closed.