Ανήκουστο: Θα διωχθούν από την Αρχιεπισκοπή Κύπρου οι ανεμβολίαστοι ιερείς!

Κοινοποίηση:
cy-arch-1536x10241-1

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου έδωσε χρονικό περιθώριο για να εμβολιαστούν οι ιερείς ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος κάνοντας τελικά πράξη τα λεγόμενά του.

Όπως τόνισε, “όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι και αυτό δεν οφείλεται σε ιατρικούς λόγους, δεν θα είναι πλέον κληρικοί της Αρχιεπισκοπής, μετά από το χρονικό διάστημα που έχει ορίσει”.

Η τελευταία φορά μάλιστα, που θα τους καλέσει, να δείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, θα είναι η 15η Ιανουαρίου.

Ο Μακαριώτατος ωστόσο, σημείωσε πως “δεν μπορεί ένας ανεμβολίαστος, να λειτουργεί, να έρχεται σε επαφή με τους πιστούς και να τους μεταδίδει τον ιό”.

“Εάν δεν τους νοιάζει για τον εαυτό τους, ας μείνουν στο σπιτάκι τους, οι άλλοι γιατί να πάθουν οτιδήποτε;”, καταλήγει με νόημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εδώ και 50 χρόνια ετοίμαζαν τους Άθεους Ιεράρχες , πολιτικούς, στρατιωτικούς, Γιατρούς, Δικαστικούς και όλα τα λαμόγια που πλαισιώνουν το “κράτος” !
    Μετανοείτε ήγγικεν η βασιλεία του Θεού!!!

  2. KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ Κ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΗΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!

  3. Καλή μετάνοια! Σημεία των καιρών οι αρχιεπίσκοποι dealers..

  4. Κουμπαρε Αρχιτραγε στον εξαποδω και γρηγορα να ξεβρωμισει η εκκλησια του νησιου γιατι απλα δεν παραδεχεσαι οτι υπαρχει ο ζωοποιος δημιουργος σου!

Comments are closed.