«Ανήκουστα πράγματα! Ούτε στη δικτατορία δεν συμβαίνουν» – Γ.Πετράκος για την «παρέμβαση εισαγγελέα» επειδή λέει τη γνώμη του για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
ΠΕΤΡΑΚΟΣ

H Eισαγγελία Πρωτοδικών  Αθήνας θα διενεργήσει έρευνα με αντικείμενο δημοσιεύματα εφημερίδων και βίντεο στο Διαδίκτυο με «fake news» για την πανδημία του κορoνοιού. Το έναυσμα προκειμένου η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας να δώσει εντολή για τη διενέργεια της εισαγγελικής έρευνας έδωσαν δημοσιεύματα εφημερίδων (εννοούν και την εφημερίδα μας , πάλι θα φάμε ανελέητο πόλεμο επειδή εκφράζουμε την δική μας αλήθεια)  αλλά και βίντεο με δηλώσεις στο διαδίκτυο του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου.

Ο ίδιος, ωστόσο, ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «ανυπόστατη κατηγορία» ενώ το χαρακτήρισε και «δικτατορική στάση».

Μιλώντας σε ιστοσελίδα  ο γνωστός τραγουδιστής που είχε ποστάρει βίντεο στα social media το οποίο χαρακτηρίστηκε ως fake news, σχολίασε πως: «Το δικό μου βίντεο δεν αφορά τίποτα σε αυτά που αναφέρονται στην είδηση. Eγώ δε μίλησα ποτέ για εμβόλια, ούτε παρότρυνα κανέναν να μην κάνει τίποτα, να μην τηρεί τα μέτρα. Δεν προέτρεψα κανένα για οτιδήποτε. Εγώ μόνο παρέθεσα μια σειρά από άρθρα και γραφήματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο από επίσημους φορείς. Δεν έβγαλα τίποτα από το κεφάλι μου.

Ο εισαγγελέας δεν έχει καμία δουλειά νομικά. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παραπέμψει κάποιον, ο οποίος προτρέπει δημόσια σε ανυπακοή. Εγώ ουδέποτε μίλησα για ανυπακοή σε κανένα νόμο. Είπα ότι παρόλο που οι νόμοι είνα “παράνομοι” οφείλουμε να τους ακούμε. Εγώ για παράδειγμα δεν φοράω μάσκα αλλά δεν πάω πουθενά. Το έχω δηλώσει σε συνεντεύξεις μου. Δεν πάω κάπου χωρίς μάσκα. Απλά δε φοράω μάσκα και κάθομαι σπίτι μου.
Το θεωρώ αναπόστατο και ούτε θα συμβεί ποτέ απλά αυτό είναι συνήθης εκφοβισμός. Και μόνο που αναφέρεται η λέξη εισαγγελέας για να ελέγξει γνώμες βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο και απόψεις, αυτό από μόνο του συνιστά μια δικτατορική στάση απέναντι στα πράγματα».

Ενώ κατέληξε σημειώνοντας: «Δεν έχω προκαλέσει με κανένα τρόπο. Ποτέ δε δημοσίευσα fake news. Επί 6 μήνες δημοσίευα στοιχεία κάθε μέρα και κανείς δεν είπε ότι είναι fake news. Δεν μου διέψευσαν κανένα από αυτά. To βίντεό μου επειδή έκανε ένα εκατομμύριο προβολές προφανώς τους προκάλεσε και ακόμα παίζει με μια επισήμανση. Τα ελληνικά hoaxes το κάνουν αυτό δεν είναι κάποιος φορέας, θεσμικός. Τα ελληνικά hoaxes τα πληρώνει το facebook».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πετράκο ξέρεις να φοράς παντελόνια που μέσα έχουν πολλά κιλά κακαλα τραβά μπροστά…και η γυναίκα σου αξία!!!!

  2. Ναι κ. Πετράκο, αλλά προσπαθήσατε να ξυπνήσετε κόσμο και αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Μας θέλουν όλους κοιμισμένους και ταυτισμένος με τη δική τους εκδοχή! Αυτό λέγεται πλήρης υποταγή!!!!

  3. …και η γη είναι επίπεδη κ γέμισε ο τόπος Νεφελίμ ..

    1. σε λιγο θα φας ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ θα δεις ,,δες τι ερχεται απο πισω απο αυτο ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της μασκας..απο την δεκαετεια του 1990 γυρισαν εργο με κορωνοιο στο χολυγουντ για να μας προετοιμασουν..εδω και 70 χρονια γραφτηκε βιβλιο για την μασκα απο γερμανο δημοσιογραφο.πολυ σωστα τα ειπε Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ..ο εισαγγελεας ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΠΟΙΟΙ τα κονομησαν απο αυτην την ΙΣΤΟΡΙΑ ,,ΧΑ ΧΑ αλλα ποιος εισαγγελεας ?μηπως υπαρχει ενας σωστος?ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..νοιαστηκε για σενα ο αφορισμενος μητσοτακης..τιμωρεια λεει ο νομος ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ κορονωιο ..ΤΟΤΕ να πανε ολοι φυλακη γιατι
      η ελλαδα ειναι τεταρτη στον κοσμο σε ενδονοσοκομοιακες λοιμωξεις.εδω και χρονια..

  4. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΝ ΟΛΟΨΥΧΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΟΓΕΝΗ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΟΣΕ ΜΕ ΑΙΜΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ.ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ .ΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΗΣ. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

  5. Συγνώμη για την υπερβολή στην παρομοίωση, αλλα μου θυμίζει λίγο ‘πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές απαρνήσαι με’ φάση.
    Όλοι υποστηρίζουμε Στέφανο και Γρηγόρη μπροστά απο τον υπολογιστή μας, αλλα τι θα πράξουμε στο δια ταύτα; Θα κατέβουμε στην Ευελπίδων για συμπαράσταση όπως οι κκέδες; Εκείνους βέβαια δεν τους πείραξε κανείς, θα σκεφτούμε…

  6. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ > ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΤΟΥ Η ΘΕΜΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΥΦΛΗ. ΥΓ. ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ RAPID TEST ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΑΘΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25% ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΝΕ.

  8. Σπέρνουν τον τρόμο και τον εκφοβισμό προς κάθε κατεύθυνση που θα τολμήσει να εκφέρει κάποια άποψη η οποία δεν συμφωνεί με αυτά που μας λένε..
    Ήθελα να ήξερα σε τι διαφέρει η δικτατορία από αυτό που ζούμε σήμερα.

    1. Στο γεγονός ότι εσύ μπορείς από τον καναπέ του σπιτιού σου να λες ότι η κυβέρνηση μοιάζει με τη Χούντα χωρίς να φοβάσαι αν θα σε μπουζουριασουν.το να λες αυτό μπορεί να είναι κουταμαρα κ οι λέξεις να χάνουν το ειδικό τους βάρος, καθώς υπεραπλούστευεται η λέξη χούντα, αλλά δεν σημαίνει ότι τελεις εγκλημα, καθώς εκφράζεις την άποψη σου.αν όμως καλεις τον κόσμο σε απείθεια ενάντια στους νομούς ή διασπείρεις fake news κ προκαλείς δι αυτού δημόσια αναστάτωση τέλεις ποινικό αδίκημα κ επιλαμβάνεται ο εισαγγελέας που είναι ανεξάρτητος φορέας από την κυβέρνηση.

      1. Ανεξάρτητος φορέας από την κυβέρνηση. Το καλύτερο ανέκδοτο που θα μπορούσα να ακούσω σήμερα.

      2. οι κκεδες δεν ηταν εναντια στον νομο κυριε εξυπνε? γιατι δεν τους πειραξε κανενας αλλα ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν και οι αλλοι στο εφετειο δεν ηταν παρανομα εκει? τι μας λες τωρα θα μας επιβαλουν το τι θα πιστεψουμε? αυτη και αν ειναι καραχουνταρα

Comments are closed.