Ανέβηκαν όλοι ανεβαίνει και ο…Αρχιεπίσκοπος στον Έβρο

Κοινοποίηση:
evros-polemos-apostoli-13

Στον Έβρο αναμένεται να μεταβεί αύριο ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Ειδικότερα, το πρωί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς για το Διδυμότειχο, όπου θα έχει συνάντηση με τους μητροπολίτες της περιοχής της Θράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οιΣεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Διδυμότειχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου Δαμασκηνός, Ξάνθης & Περιθεωρίου Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμων, εξέφρασαν την Δευτέρα ( 2/3) τη συμπαράσταση τους στις Δυνάμεις Ασφαλείας που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό Καστανιών εξέφρασαν με επίσκεψη τους στο φυλάκιο το μεσημέρι,

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Βαλε ρε Στεφανε το φοβερο βιντεο που “στολιζεις” τον Ιερωνυμο Λιαπη. “Προσεξε καλα παλιοζουλαπι. Προσεξε καλα παπα. Γιατι θα σε ξυρισουμε”!

  2. Τον θρονο ηθελε μονο ,ο απιστος και αμετανοητος νεοταξιτης αρχιεπισκοπος, γι αυτο δεν παιρνει θεση για οσα γινονται εναντιον των εκκλησιων και οχι μονο απο τους λαθροεισβολεις. ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ….

  3. Για ψωνια στην Κωνσταντινουπολη θα πηγαινει και μαλλον θα κατεβει λιγο για χαιρετουρες και καφεδακι…….

  4. Απο κατι τετοιους αρχιεπισκοπους εχει απομακρυνθει ο κοσμος απο την εκκλησια….

    1. ετσι λετε εσεις, που ειστε το 3%… το υπολοιπο 97 τι λεει, σκεφτηκες καθολου?

  5. Έχουμε Αρχιεπίσκοπο; Ποιος είναι, που είναι; Τώρα θα ανεβεί και η κουτσή Μαρία στον Έβρο. Δεν είδα να καταδικάζει τα ζώα που βανδάλισαν εκκλησάκια στα νησιά. Μέχρι και οστεοφυλάκια βανδάλισαν. Λυπάμαι που το λέω, αλλά δε βλέπω τπτ Ορθόδοξο στην κεφαλή της Εκκλησίας μας.
    Υποτίθεται είμαστε επικρατούσα θρησκεία, στην πράξη όμως… ο,τι αντί Χριστιανικό υπάρχει, αυτό κάνει κουμάντο. Αυτό είναι στο απυρόβλητο. Αυτό μη θιχτεί!

Comments are closed.