«Ανέβασε»την ελληνική σημαία ο στρατός του Χαφτάρ – Χαιρετίζει την αποστολή ελληνικής φρεγάτας στη Λιβύη

Κοινοποίηση:
xaftar

«Η ελληνική φρεγάτα Σπέτσες συμμετέχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση IRINI», αναφέρεται στην ανάρτηση του στρατού του Χαφτάρ.

Την ελληνική σημαία να κυματίζει ανάρτησε στο Twitter, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης, του στραταρχη Χαλίφα Χαφτάρ, χαιρετίζοντας τη συμμετοχή της Αθήνας στην επιχείρηση «Ειρήνη», στη Λιβύη.

«Η ελληνική φρεγάτα Σπέτσες συμμετέχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση IRINI», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ» θα συμμετάσχει στην επιχείρηση «IRINI» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιβολή του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ κατά της Λιβύης με τη χρήση εναέριων, δορυφορικών και θαλάσσιων μέσων.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η Ελλάδα να συμμετάσχει στην επιχείρηση με τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Υδρα».

Ήταν προγραμματισμένο η φρεγάτα να ενταχθεί στην επιχείρηση στα τέλη Μαΐου. Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επομένων ημερών, η Φρεγάτα «ΥΔΡΑ» λόγω βλάβης πρόκειται να αντικατασταθεί από τη Φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ», στο πλαίσιο συμμετοχής στην επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης «ΕΙΡΗΝΗ».

πηγή:infognomonpolitics.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αντί να στηρίζουμε ΑΝΟΧΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ,ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ,ΙΜΒΡΟΥ,ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΤΗΣ ΠΟΝΤΟΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΛΗΘΗ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ,κάνοντας τα τουρκοφυφτομογγολικά ερπετά και τον κακομούτσουνο γενίτσαρο Erdoğanνα τραβάνε ταβ@ζι@ κ τις κ@λ@τρ@χ@ς τους”ΕΜΕΙΣ” ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΤΗΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΩΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ… .ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ νεοέλληνες…

  2. Ο Χαφταρ ειναι Στρατηγος με @@δια… Κατι αλλοι εδω που λενε οτι ειναι βατραχια και κατι ισοπεδωστε τους Τουρκους κτλ ειναι αρχιδια Στρατηγοι για τον μαυρο και αραχνο !!! Και επισις πολυ ειναι και προδοτες

    Στην Ελλαδα οι Στρατηγοι ειναι κοπριτες.

    ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

    1. Βλάκα πάλι ξέχασες να πάρεις τα ψυχιατρικά σου;

  3. Κοτες των Αθηνων βρητε τροπο να στηρηξετε τον Χαφταρ, αν πραγματικα δουλευετε για το συμφερον της χωρας!!!!! Ο τουρκος στηριζει απροκαλυπτα τους ισλαμιστες της Τριπολης και σεις…..περα βρεχει!!!!!!!

  4. Μπράβο στον Στρατηγό Χαφτάρ! Να τελειώνει γρήγορα με τον Τούρκο πολίτη και κατά το γένος Σαράτζ που το παίζει Λίβυος…

  5. Xαφτάρ, μην στηρίζεσαι στους Ελληνες. Δυστυχώς θα σε προδώσουν, όπως έγινε παλιά με Οτσαλάν, με τον Άσσαντ της Συρίας και τόσους άλλους!

  6. Ο στρατάρης Χαφτάρ ειναι πιό έλληνας από τό μητσοτεικο απόβλητο.
    Γιάννης Λάκων

  7. Εμείς εδώ δεν θα έπρεπε να ανεβάσουμε τη σημαία του LNA στη βουλή και στις φρεγάτες μας;

    1. Τι λες ρε μαλακα;να ανεβάσουμε σημαίες με ημισέληνο και μουσουλμανικά χρώματα στης φρεγάτες μας; Πας καλά ρε κοπάνες ανθελληνα ρουφιανε;

  8. ΔΩΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΜΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΑΠ΄ΤΑ Π@ΠΑΡΙΑ ΣΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  9. ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΧΑΦΤΑΡ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ..

Comments are closed.