Ανάρτηση – φωτιά από Μιμή με άγριο χώσιμο στον Γιωργάκη: “Καλή λευτεριά…”

Κοινοποίηση:
liani-papandreou-3

Με μία ανάρτησή της στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αναπολεί τον ηγέτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την Ελλάδα, ενώ δεν παραλείπει να ρίξει τα βέλη της -για μια ακόμη φορά- κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

Η ίδια γράφει: «Ελληνικέ λαέ υπομονή και κουράγιο, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι αναπολούμε τον Ανδρέα Παπανδρέου που τόσο στο διεθνή χώρο όσο και στο εσωτερικό θα πετύχαινε θετικές αποφάσεις για το έθνος και το λαό. Τώρα αποδείχθηκε πόσο δίκιο είχα στο βιβλίο μου «Η Οργή του Ανδρέα» για τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου που ζητά να γίνει η παγκόσμια δικτατορική διακυβέρνηση. Διαβάστε το τώρα που είστε σπίτι! Καλή λευτεριά».

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μανάρα μου!! Πώς να σε ικανοποιήσει εσένα ο …μελάτος. .

  2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΜΑ ΠΕΡΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ….ΒΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ !!!! ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ BEST SELLERS…ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ Ε ΑΡΠΑΧΤΙΚΙΟ

  3. Ο/Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! λέει:

    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΛ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΥΡΟ ΥΙΟ ΤΟΥ ”ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ”, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ – ΛΕΚΕ – ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ – ΒΡΩΜΙΑΡΗ – ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟ – ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ!!!!

  4. Ναι θυμομαστε τον μεγα ηγετη σου που εγκαθιδρυσε την πρασινη δικτατορια στην ελλαδα ,τις κλαδικες, τις φοβερες και διωξεις αντιφρονουντων, τους ακρατους διορισμους κοματοσκυλων, τα κλεμενα ,τα θαλασσοδανεια , το κολοσπιτο κλπ.Ουστ απο εδω φακλ@@να που εχεις και αποψη.

  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ………..ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ….

  6. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο……..ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ 8ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1981-1989 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ………ΒΑΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ……..

Comments are closed.