Ανάπλαση πλατείας Ομονοίας: Έτσι θα είναι μετά το «λίφτινγκ» η νέα όψη της πολύπαθης πλατείας – Πότε θα είναι έτοιμη; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πολυαναμενόμενη ανάπλαση και ανακατασκευή της πλατείας Ομονοίας κατόπιν της οποίας κάτοικοι και επαγγελματίες του κέντρου αναμένουν αλλαγή σκηνικού στην ευρύτερη περιοχή.

Το «λίφτινγκ» στην πολύπαθη πλατεία υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές καλοκαιριού.

Δείτε την νέα πλατεία Ομονοίας σε αποκλειστικές φωτογραφίες 3D
Το iefimerida εξασφάλισε την τρισδιάστατη αρχιτεκτονική αναπαράσταση της νέας πλατείας Ομονοίας των 4.500 τετραγωνικών μέτρων.

Συντριβάνι, φώτα LED, νέα υλικά, φιλικά στο περιβάλλον

Όπως φαίνεται σε αυτές, η πλήρως ανακατασκευασμένη πλατεία Ομονοίας, θα περιλαμβάνει συντριβάνι που τόσο πολύ έχει συνδεθεί στην μνήμη των Αθηναίων με την πλατεία αυτή, θα είναι φωτισμένη με φωτιστικά νέας τεχνολογίας τύπου LED, θα έχει πράσινο, όπου τεχνικά μπορεί να υποστηριχτεί, καθώς από κάτω βρίσκεται η πλάκα του μετρό, σκιάδια και νέα δαπεδόστρωση με ψυχρά υλικά, φιλικά στο περιβάλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΣΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗΣ.

    Όσο για τις μακέτες, η τελευταία και η τρίτη απ το τέλος φωτό, έχουν τις ανθρώπινες φιγούρες εκτός κλίμακος. Άν τους έχει διαφύγει μια τέτοια λεπτομέρεια τώρα, τι σκ@τά ακόμα θα τους διαφύγει όταν έρθει η ώρα των έργων ανάπλασης;

  2. Αχ κατακαημένη Ελλάδα, αν δεν γίνει κάθαρση απο τους κάφρους που επίτηδες καταστρέφουν ότι χτίστηκε, λόγω ζήλειας, κακίας και dna νεάτερνταλ απολίτιστου, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα κανένα λίφτινγκ. Απλά τα πράγματα, θα τα χέσουν όλα πάλι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι και να εφαρμόζονται σε όλους, όσον αφορά βανδαλισμούς, σκουπίδια κτλ. Πρόστιμα και απελάσεις. Αρκετά τους χαϊδέψανε τα πολιτικά εκτρώματα.

Comments are closed.