Ανάβει «φωτιές» η γυμνή Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Η φωτογραφία που τα «σπάει» (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
iliana1

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να ετοιμάζεται για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως δεν θέλει να αποχωριστεί το καλοκαίρι με τίποτα.

Με μια φωτογραφία που αφήνει πολλά στη φαντασία, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, αποχαιρετά το καλοκαίρι.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Έχω αρχίσει εδώ και χρόνια να συμπαθώ και να ταυτίζομαι σε αρκετά κοινωνικά θέματα με τους μουσουλμάνους, άσχετα σε πόσα άλλα υστερούν…
    Αυτή η δυτική σήψη της κατανάλωσης, πορνείας, προβολής, αλαζονείας έφερε μετά την αδικία, τη φαγωμάρα, τη ζήλια, την ανισότητα, την εκμετάλλευση, το ψεύδος και τόσα άλλα ωραία που ζούμε 14 χρόνια τώρα οικονομικής κρίσης.
    Καλό είναι οι κόρες σας να μην ανοίγουν λογαριασμούς σε γνωστό “κοινωνικό” σάιτ.

  2. είχε ως αποτέλεσμα να δείχνουν όλες κώλους και βυζιά, σύμφωνα με το αφήγημα του φεμινισμού θα περίμενε να δει κάποιος τις γυναίκες να φοράνε τις εργατικές φόρμες και να ορμάνε στα ορυχεία, στην οδοποιΐα, στα συνεργεία, στα ναυπηγεία και στα βαπόρια, και ενώ το μόνο που έχουν να δείξουν είναι το σώμα τους ταυτόχρονα έχουν μηδενική συμμετοχή στην αναπαραγωγή και στην δημιουργία οικογένειας εκτός αν βρεθεί κανένας περίεργος μαύρος να κάνουν μεικτά παιδιά καθότι ηδονίζονται να ζευγαρώνουν με άλλες φυλές και να αλλοιώνουν το έθνος τους και τον πολιτισμό τους…..βίβα ρεβουλοσιόν !!!!! απόψε είναι η μέρα που κουρεύουμε λιγάκι το γκαζόν…..

  3. όταν λέει πρώτη μέρα στη δουλειά και φωτογραφίζεται γυμνή, παραδέχεται ουσιαστικά ότι αυτή είναι η δουλειά της, ότι είναι πόρνη

  4. Όλες αυτές τα πετάνε συνέχεια στο Instagram κι αν τους κανείς κανένα σχόλιο σε κατηγορούν για σεξιστή κι ανώμαλο

  5. η κινεζα έτσι εγινε παρουσιαστρια εκπομπής;;;;δεν το ήξερα.

  6. Απλά μία για κοινή τέρψη που προσπαθεί να δείξει το εμπόρευμα.

    1. Ακριβως.Κακασχημη, κομπλεξικη και ανορεξικη

  7. Την κόβω για πολύ δασίτριχια κάτω και δεν μαρέσει

Comments are closed.