Αμετανόητος και θρασύς! Οι εξωφρενικές απαιτήσεις του Φουρθιώτη στη φυλακή. Απειλεί με μηνύσεις τους σωφρονιστικούς: «Έχω γνωστούς πολιτικούς»!

Κοινοποίηση:
Στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης οδηγήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, την Μεγ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021. Μαζί με τον παρουσιαστή στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και δύο ακόμα άτομα. Ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωσε 40.000 ευρώ τους δυο συγκατηγορούμενούς του προκειμένου να κάνουν τις επιθέσεις με εκρηκτικό μηχανισμό και με καλάσνικοφ στο σπίτι του στον Διόνυσο. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Με το ίδιο θράσος, σα να μην είναι στη φυλακή αλλά σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο συμπεριφέρεται ο Μένιος Φουρθιώτης. Οι απαιτήσεις του παράλογες και οι απειλές σε… «θεούς και δαίμονες» συνεχείς!

«Έχει ξεφύγει, ζητάει απίθανα πράγματα, συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς» λένε άνθρωποι που… ζουν τον Μένιο Φουρθιώτη και βλέπουν τη συμπεριφορά του λίγες μέρες μετά την απόφασή του να προφυλακιστεί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Χορηγειστε του άφθονο ποινικό σπέρμα..αυτο του λείπει πιο πολύ..και ανοίχτε του κι αλλο γη σουφρα!!!

  2. Να τα βλέπουν αυτά οι οπαδοί της ΝΔ κ τα τρολ της Πειραιώς…δεν θα χαριστούν ούτε σε εσάς για να σώσουν οι μνημονιακοι το τομάρι τους….κλασική ΝΔουλα

  3. Τον βάλανε φυλακή γιατί υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του αλλά με τα άλλα στοιχεία που ξέρει για τη συμμορία του Μητσοτάκη ποιός ξέρει πόσα του τάξανε να κάτσει φρόνιμος μέχρι να τον ξελασπώσουν.

  4. Δώστε του παλιό ψωμί, κρεμμύδια και κρύο τιρόγαλο τρεις φορές την ημέρα.

  5. Τιμή και δόξα στα Εατ-εσα….. Τώρα… Βρίσκει και τα κάνει….

Comments are closed.