Αμερικανός ράπερ εμφανίστηκε έγκυος να γεννάει σε αίθουσα τοκετού [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΔΩΔΩΔΩ

Το οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφόρησε αποτελεί μέρος της αναγγελίας του καινούριου μουσικού άλμπουμ του καλλιτέχνη, με πολύ κόσμο να ασκεί σφοδρή κριτική στον Lil Nas X ότι διακωμωδεί τις γυναίκες και την εγκυμοσύνη.

Ο Αμερικανός ράπερ Μοντέρο Λαμάρ Χιλ, περισσότερο γνωστός ως “Lil Nas X” προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media όταν δημοσίευσε μια σειρά βίντεο, όπου εμφανίζεται έγκυος, να έχει πόνους τοκετού και να γεννάει.

Οι αμφιλεγόμενες εικόνες αποτελούν μέρος της ανακοίνωσης του καινούριου του μουσικού άλμπουμ με τίτλο “Montero”, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη.

Κι ενώ κάποιοι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα θεώρησαν τη στρατηγική προώθησης της μουσικής του ως διασκεδαστική, κάποιοι άλλοι την είδαν ως ασέβεια προς τις γυναίκες και μια “αηδιαστική” πράξη να χρησιμοποιήσει τους πόνους της γέννας για διαφημιστικούς λόγους.

“Πολλές γυναίκες έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας μιας εγκυμοσύνης και βιώνουν τεράστιο πόνο και αυτό που εσύ κάνεις είναι να τις κοροϊδεύεις” σχολίασε κάποιος χρήστης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Ενώ ένας άλλος σχολιαστής ρώτησε: “Πού είναι η μάνα αυτού του άντρα; Δεν έχει κανέναν σεβασμό στη μητρότητα[…] Εγκυμοσύνη και γέννα είναι ιερές και άγιες” σχολίασε μια άλλη χρήστης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα – αντιδρώντας ξανά σε παρόμοια κριτική – ο Lil Nas X είχε σχολιάσει ότι θα αποσυνδεθεί από τα κοινωνικά δίκτυα, εξαιτίας όλης αυτής της “αρνητικής ενέργειας” που “δεν είναι καλή για το μωρό του”, εννοώντας το καινούριο του άλμπουμ.

Ο Lil Nas X, που την περασμένη άνοιξη είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την κυκλοφορία των “Παπουτσιών του Σατανά”, πρόσφατα είχε φωτογραφηθεί ως έγκυος νύφη να φορά στεφάνι στα μαλλιά και να κρατάει γαμήλια ανθοδέσμη.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ήρθε η ώρα του τοκετού για τον Αμερικανό καλλιτέχνη, Lil Nas X, που γέννησε το καινούριο του μουσικού άλμπουμ, επιλέγοντας να συνεχίσει να παίζει το παιχνίδι της πρόκλησης, στο πλαίσιο της εμπορικής προώθησης.

Δείτε τα βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΑ ΡΕ ”ΓΑΤΟΠΑΡΔΕ”, ΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…..

  2. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ . ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.