Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχονται ON CAMERA ότι ο Τζόρτζ Σόρος και οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ παρεμβαίνουν στις εκλογές της…ΕΛΛΑΔΟΣ, της Τουρκίας και όχι μόνο!!!

Κοινοποίηση:
soros-mitsotakis-670x400

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όσα…ΚΟΡΟΪΔΑ εκεί έξω που συνεχίζουν να πιστεύουν στην “ακεραιότητα” των εκλογών της χώρας του!!!

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος GreekNewsOnDemand.com, μόνο «εκλογές» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα καθώς και…ΑΛΛΟΥ, αλλά μια εδραίωσις εξουσίας από πλευράς των μεγάλων ξένων κέντρων λήψεως αποφάσεων της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Αυτό είχαν πρωτο-αποκαλύψει οι…Wikileaks το 2016, εν μέσω, δηλαδή, των τότε Αμερικανικών Εκλογών. Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν τώρα να αποτελειώσουν τον Τζούλιαν Ασάνζ των Wikileaks;;;

 

Πηγή: Greeknewsondemand.com, Γιάννης Κουντούρης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οποιος εχει παρακολουθησει απο κοντα τις εκλογες στις ΗΠΑ και σε πολλα κρατη οπου εχουν βαλει πιονια τους ειδικα τα τελευταια 4,5 χρονια ξερει αρκετα καλα τι γινεται.

  2. ΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ………ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ SINGULAR LOGIK ΣΤΙΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

  3. Εντάξει παρεμβαίνουν, μαγειρεύουν αλλά όταν έχεις και ένα λαό που τα ξέρει όλα, που δεν σκέφτεται, δεν διαβάζει, δεν διασταυρώνει την είδηση, είναι ραγιάς, οπαδός, του αρέσει το βολεμα, θέλει το βύσμα του για δουλίτσες, απέχει 40-50% απ’τις εκλογές γιατί λέει όλοι ίδιοι είναι τότε για το σύστημα είναι πολύ εύκολο το παιχνίδι. Εδώ δε βλέπουν πολλοί ότι η κυβέρνηση δεν έχει αντιπολίτευση και ο Κούλης είναι ηγεμόνας. Τι να λέμε. Για να παρέμβει κάποιος πρέπει και να υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Οι ίδιοι οι ελληναραδες το έχουν δημιουργήσει, άρα πρώτα φταίμε εμείς. Μια χώρα με 7 εκατομμύρια ψηφοφόρους και έχει 30 κόμματα γιατί όλοι θέλουν να μας σώσουν. Μιλάμε για χώρα ηλίθιων που την εκμεταλλεύονται όλοι ντόπιοι και ξένοι.

  4. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ 41% 20% 11%

    ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

    ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ

    ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΝΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ

  5. O ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;;;; ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝςΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 12,000,000,00 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ .

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..

    ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ,

    ΜΠΕΛΕΡΗΣ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ = ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ.
    Υ.Γ. ΕΤΣΙ ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ .
    ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ
    ΚΟΚΑΚΙΑ ΡΑΜΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – =ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ-

    1. “”” ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .””” Αλλά απο την ουρα καθαριζεται….

Comments are closed.