Αμερική: Γονείς τύλιξαν το δίχρονο παιδί τους με σελοφάν για…πλάκα!- Έβγαλαν και βίντεο στο TikTok!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

 

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα νεαρό ζευγάρι δημοσίευσε στο TikTok βίντεο το οποίο απεικονίζει το δίχρονο παιδί τους να είναι τυλιγμένο σε πλαστική μεμβράνη από το λαιμό μέχρι τα γόνατα!

Το βίντεο είχε πολλές χιλιάδες views και προκάλεσε την οργή και τα αρνητικά σχόλια των χρηστών. Ο θόρυβος που προκλήθηκε είχε ως αποτέλεσμα να ενημερωθεί η πρόνοια και να σπεύσει να πάρει το παιδί από τους γονείς του.

Η μητέρα του μικρού, η οποία μάλιστα είναι και influencer, η Savannah Glembin, δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό απολογούμενη για τις πράξεις του ζεύγους.

Η γυναίκα υποστηρίζει πως στο βίντεο που απεικονίζει το παιδί και τον πατέρα του, οι δύο τους παίζουν και ο μικρός γελάει.

«(Τον γιος μας) Μας τον πήραν μέχρι να μπορέσει η Πρόνοια να αξιολογήσει το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν. (Αυτός) γελούσε και χαμογελούσε και ήταν απλώς ένα αστείο πράγμα», αναφέρει.

Δείτε την απολογία της μητέρας:

Πάντως στο βίντεο φαίνεται πως το παιδί υποφέρει, κλαίει και δείχνει τρομοκρατημένο παρά χαρούμενο.

«Αν έχεις ένα γκρινιάρικο νήπιο όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος» ακούγεται να λέει η μητέρα του παιδιού.Το επόμενο πλάνο δείχνει να βάζει μπρούμυτα στο κρεβάτι το παιδί. Ο πατέρας ακούγεται να λέει αστειευόμενος «είναι σκουλήκι».Το παιδί ανήμπορο να κουνηθεί ακούγεται σαν να ασφυκτιά.

Μετά την αναταραχή το βίντεο έχει κατέβει από τον γνωστό ιστότοπο, ωστόσο, μια χρήστης κατάφερε να διασώσει ένα κομμάτι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.