Αμβρόσιος για όσους του “επιτέθηκαν”: «Εδώ δεν ξέρουν το Πάτερ Ημών, πως να ερμηνεύσουν ένα θεολογικό κείμενο;»

Κοινοποίηση:
αμβρόσιος

Κανένα σχόλιο για τις απίστευτες επιθέσεις που δέχτηκε τόσες μέρες από Τηλεαστέρες, πάνελ και δημοσιογραφούντες σε Ελλάδα και Κύπρο δεν επιθυμεί να κάνει ο Άγιος πρώην Καλαβρύτων Μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Όπως ανέφερε δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου αυτά που γράφονται και λέγονται εναντίον του, έχει συνηθίσει τον πόλεμο τόσα χρόνια, ανάγκη για δημοσιότητα δεν έχει.

Προσεύχεται θερμώς για τα θύματα των Τεμπών και για τις οικογένειές τους που βιώνουν τον απόλυτο πόνο και μια δοκιμασία σκληρή. Το μόνο που αναφέρθηκε με πατρική αγάπη είναι:

«Εδώ δεν ξέρουν το ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ- Πως να ερμηνεύσουν ένα θεολογικό κείμενο χιλιάδων λέξεων; Μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Θεολογικό κείμενο το κωλόχαρτο που έβγαλες για ανακοίνωση; Σιγά ρε σκατόψυχε τραγόπαπα. Έχεις ξεμωραθεί εντελώς. Ξύρισμα στο ραμολιμέντο να τελειώνουμε.

      1. για να τον πετυχεις πρωτα πρεπει να βγεις απο τη κρυψωνα σου

  2. Η ταπεινοτητα αυτου του τραγοπαπα,μ’εχει σκλαβωσει.Ενταξει,δεν ξερουμε γραμμικη Α,δυσκολευομαστε στον Ομηρο και Θουκυδιδη,αλλα στα ελληνιστικα,ρε μαστορα,αντε να πλυνεις κανα ναματερο.Λες και ειμαστε χριστιανοι απο μοδα.Και μονο που χαρακτηριζει τιμωρο και ζηλοφθονα τον Θεο,ειναι για τα μπαζα.

  3. Ακόμα ένα στέλεχος του παρακράτους της ακροδεξιάς που κρίνει ,μισεί και διαστρεβλώνει το νόημα της Χριστιανικης αγάπης στα θεμελεια του Εβραίου εκδικητικού Θεου,σε αρμονικη συνεργασια -μπιζνες με εφοπλιστικούς κύκλους .Ο Χριστός δυο πράγματα πολέμησε, το πλουτο και την υποκρισια των παπάδων.Είναι μακριά νυχτωμένος αν νομίζει οτι επειδή ξερει το πάτερ ημών κάνει και για δεσποτης- εκπρόσωπος του Χριστού.

  4. Ο απλός πιστός Λαός, ειναι δίπλα στον εναπομείναντα ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ! Την αρχιερατική σου ευχή να έχουμε, Γέροντα Επίσκοπε Αμβρόσιε.

  5. Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ

  6. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ..

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ .

  7. οι αντιστοιχοι νομοι του θεου με του συνταγματος βλεπε:κορυφογραμμες….ο πατερ αμβροσιος γνωριζει την σημασια ενοχης και αθωοτητας μεταξυ χριστου και υποκριτων γραμματεων και φαρισαιων…

  8. ο πατερ Αμβρόσιος εννοει οτι καποια σημαντικα κειμενα του νομου του υψιστου δεν γνωριζονται ως εχουν την μεταφραση απο τους απλους αγαθους ανθρωπους

  9. εντιμοτεροι και μακαριοι οσοι δεν γνωριζουν το πατερ ημων αλα γνωριζουν να ζουν με θεαρεστο τροπο την ζωη τους.αντε να χαθεις απο εδω

  10. Τι εννοει ο Δεσποτας λεγοντας οτι….καποιοι δεν ξερουν το Πατερ ημων… ?
    Το κουιζ της ημερας!

  11. Παραποίησαν τό μήνυμα τού Μητροπολίτου Αμβροσιου με τήν γνωστή τακτική τής Κοπτοραπτικης γιά νά βγάλουν ΕΙΔΗΣΗ πού πουλάει .

  12. Έχει δίκιο,του επιτίθονται άνθρωποι που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από Εκκλησία.Έχουν και άποψη τα σούργελα.

Comments are closed.