Αμέσως μετά τα εγκαίνια! Λ@θρομετανάστες έχουν ΗΔΗ κατασκηνώσει στα χορταράκια δίπλα στο ΝΕΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ της Ομόνοιας – Τους “επενδυτές” δεν τους κουνάει κανείς {ΒΙΝΤΕΟ}

Κοινοποίηση:
1

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ… ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΩΡΕΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τέλεια, μακάρι να το διαλύσουν το μάτι του Εωσφόρου που σχημάτισαν στην Ομόνοια….

  2. ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΙΡΟΕΙΔΗ ! ΟΡΚ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗ !

  3. ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΙΨΙΟ….ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΑΣΟΚ….ΕΙΠΑΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ!!! ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ!!!!

  4. Εχει να πεσει κατουρημα μεσα σε αυτο το συντριβανι…..και οχι μονο….Ηθελα να ξερα αυτο το ζαβο που μας το παιζει δημαρχος δεν ξερει τι εστι ομονοια στις μερες μας??Δεν γνωριζει οτι ελληνας αν βρεθει εκει απο αναγκη λογω καποιας δουλειας , θα βρεθει για λιγα μονο λεπτα περαστικος και τρεχοντας?? Τα λεφτα που ξοδεψε εκει δεν ξερει οτι ειναι σαν να τα πεταξε σε βοθρο??Και βοθρος θα καταντησει σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα τα μελαχρινα αγορακια που μολις ειδαμε στις οθονες μας…Αν θελουν να αλλαξει οψη η αθηνα και ολη η χωρα μονο ενα πραγμα πρεπει να κανουν …και το ξερουν ασχετα αν σφυριζουν κλεφτικα…απελαση ολων αυτων εδω και τωρα και τιποτα αλλο!

  5. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΦΤΟ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!!!

  6. Στελτε κανα επενδυτή να βολέψει και το Καρα@ικα .

  7. ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ??? ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  8. Κανονικα ο δημαρχος που εχουν εκει στην Αθηνα επρεπε να τους ειχε βαλει και τραπεζακια με πολυθρονες γυρω γυρω απο το συντριβανι να καθονται να λιαζονται και να ξυνουν τα αρχιδια τους οι κοπριτες !!!!!!! Γεια σου μεγαλε δημαρχε με τους πολυπολιτισμικους σου επενδυτες !!!! Να σε χαιρονται οι ψηφοφοροι σου !!!!! Κανεις φοβερο εργο στην πολη σου !!!!

    1. Δεν χρειάζεται ετοιμάζει σπίτια και δωμάτια λουξ ο βλαχοδημαρχος μπηχτης

Comments are closed.