Αμάν! Ήρθε τωρα στο makeleio.gr! Μήνυμα τώρα μέσα από τις φυλακές!

Κοινοποίηση:
makeleio.gr

Δείτε τι μας έστειλε αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ πριν από λίγο.

“Θα ήθελα να καταγγείλω τις αναλήθειες που λένε για την προστασία των φυλακών. Συνεχίζονται οι μεταγωγές και η μη τήρηση των οδηγιών κατά του ιού. Οι άνθρωποι μας είναι ανήμποροι να αντιδράσουν στο σύστημα βάζοντας το υπουργείο προστασίας του Πολίτη σε κίνδυνο τις ζωές τους . Υπάρχουν πολλοί που έχουν μικρές ποινές….πρέπει να γίνει η αποφυλάκιση τους όπως έγινε σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο.. Τι περιμένουν ; Να πεθάνουν; Την ευθύνη τότε ποιος θα την πάρει;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. πωπωπωπωπωπωπωπω τι ελληνικη αποτελεσματικοτητα, τι επαγγελματικοτητα, τι τελειοτητα……μπραβο….μπραβο και ξανα μπραβο….

  2. Η διαχείρηση της κρίσης του Covid-19 ξεκίνησε απο πολύ νωρίς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα, ο αρμόδιος υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε σαφείς εντολές σε οτι αφορα στο ζήτημα της αποτελεσματικης διαχείρισης επισημαίνοντας σε κάθε ευκαιρία ότι «Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι…». Ένα δύσκολο πεδίο που καλείται να διαχειριστεί είναι αυτό των φυλακών. Και, όπως όλα δείχνουν, η «σιδηρά κυρία» της Κατεχάκη, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κυρία Σοφία Νικολάου, ειναι αποφασισμένη να θωρακίσει με καθε τρόπο τις φυλακές. Και το έκανε. Οι πρώτες συσκέψεις έγιναν τον Φεβρουάριο και αυτό που αποφασίστηκε ήταν να εφαρμοστεί ένα επιχειρησιακο σχέδιο το οποίο θα εξελίσσεται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν. Έτσι, σε πρώτη φάση έγινε περιορισμός των επισκεπτηρίων και απαγόρευση της μεταφοράς ρούχων, τροφίμων και προσωπικών αντικειμένων. Στη συνέχεια, έγινε απολύμανση των χώρων και στα 34 καταστηματα της χώρας ενω σταδιακά κόπηκαν και οι μεταγωγές. Από χθες και οι άδειες των κρατουμένων ενώ οι μεταγωγές αποφασίστηκε να γίνονται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με θέματα υγείας ή ασφαλείας. Με απλά λόγια η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» αγγίζει και τις φυλακές όλης της χώρας.
    Αυτο το κειμενο ειναι αποσπασμα ..ΜΕΓΑ ψεμα αφου ακομη και σημερα μεταγωγες εγιναν… ΠΟΙΟΝ κοροιδευουν… κινδυνευουν απο την αμελεια του υπουργειου…

Comments are closed.