Αλλοδαπός τσίτσιδος μπροστά στους αστυνομικούς στη Λάρισα! Σταμάτησε στο περιπολικό όπως τον γέννησε η μαμά του – Οι απίστευτες εικόνες

Κοινοποίηση:
1

Πρωτοφανές το περιστατικό στο κέντρο της Λάρισας. Οι αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους…
Πρωτοφανές το περιστατικό που καταγράφηκε νωρίτερα το πρωί στην οδό 23ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Λάρισας.

Ένας γυμνός άνδρας λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι μπήκε στη μέση του δρόμου και σε έξαλλη κατάσταση ούρλιαζε προς τους πολίτες που τον παρακολουθούσαν εμβρόντητοι.
Μάλιστα, πληροφορίες επισημαίνουν ότι ο άνδρας προκάλεσε φθορές σε όχημα που είχε σταματήσει στο σημείο.

Του συμβάντος επιλήφθηκε η Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο ταχύτατα. Ήδη έχει διαταχθεί ψυχιατρική εξέταση.

Ο πρωταγωνιστής ακινητοποιήθηκε τελικά από τους αστυνομικούς, όταν πέρασε γυμνός, μπροστά από το περιπολικό τους.

Γυμνός μπροστά στους αστυνομικούς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Κόψιμο τη μαλαμπερδα με μπαλτά και πέταμα στο μπαρμπεκιου να τσιτσιριζει χαχα

  2. Αν εβγαινα εγω ετσι μπροστα σε περιπολικο τι θα γινοταν?

  3. Στη χωρα του ετσι κυκλοφορουν και το θεωρησε φυσιολογικο τωρα που εσφιξαν οι ζεστες… Προς τι η απορια ;;;

  4. Καλα εκαναν οι αστυνομικοί και δεν τον πείραξαν. Μα τι θέλατε;; Να τους πουν ρατσιστές;;;; Ααα παπά. Δεν κανει.
    Ε ρε που φθάσαμε. Αυτο λέγεται κατάντια. Μια κοινωνία σε απόλυτη παρακμή!

  5. Ψηφίστε Κουλη . Έκανε δήλωση δέσμευση ενώπιον του ΟΗΕ , ” Θα παταξω τον νατιβισμο” αλλά και τον ρατσισμό .που εμποδίζει την αφομοίωση των νέων Ελλήνων….δηλαδή των τριτοκοσμικών Αφρικανών και Ασιατών…
    Που σημαίνει ότι οποίος διαμαρτύρεται για παρόμοιες σκηνές θα συλλαμβάνεται ως ρατσιστής . Χααα χα ΧΑΑ ! Περαστικά σας μαλακοραγιαδες
    Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε!

  6. ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΚΕ), ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΄΄ΕΥΠΑΘΩΝ΄΄ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΄΄ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ΄΄ ΤΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΓΚΟΒΙΑ ΕΞΩ, ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟ ΄΄ΑΝΩΜΑΛΙΑ PRIDE΄΄, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΄΄ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ΄΄, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΣΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ…………………….

  7. ….Στειλτε τον μαυρουλη στην ΓΑΔΑ να κανονισει τον Λωλη και την παρεα του!!!…παρτυ θα κανουν μολις τον δουν μερικες εκει πανω!!!….αχ καλε που ησουν εσυ….βαρεθηκαμε τους μικροτσουτσουνους!!!…..και μετα να περασει μια βολτα απο τα σπιτια των αλληλεγγυων!!!!

  8. ΤΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ ΄΄ΕΥΠΑΘΕΙΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ΄΄ ΄΄ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ΄΄ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ………………….

  9. Ας τον παρουν οι αριστεροι φιλανθρωποι στο σπιτι τους για να κανονιζει τις γυναικες τους και τις κορες τους ο μαυρουλης

  10. Πως και ξέφυγε από τον Τσακαλότο αυτός?

  11. Κι εγώ είχα δει μια μαύρη σε κεντρική πλατεία μέρα μεσημέρι κατέβαζε το παντελόνι της και έδειχνε το αυτό της στους περαστικούς. Επίσης ένας άλλος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αφόδευε σε μια στάση έξω από ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της Αθήνας. Τα είδα μπροστά στα μάτια μου.

  12. οι μπατσέοι τι τον κοιτάνε?Βλέπουν κάτι που τους αρέσει μάλλον..ΑΝ ήταν κανένας να διαμαρτύρεται για τις Πρέσπες θα τον είχαν μπουζουριάσει.

  13. Νά τόν χαίρεστε τόν αράπη
    Νά τόν πάρει ό αστυνομικός διευθυντής γιά μπάτλερ τής γυναίκας του.

  14. ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥΣ……………. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΑΡΑΠΑΚΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ΄΄………………….

  15. Πεινασε κι ως γνησιος κυνηγος συνηθισμενος σε περιμβαλον ζουγκλας, εψαχνε για θηραμα – τετραποδο ή διποδο.
    .

Comments are closed.