Αλλοδαπός στην Αθήνα πήγε να βιάσει φοιτήτρια – Τον τράβηξε σε ΒΙΝΤΕΟ!

Κοινοποίηση:
alldapos1

Φόβος και χάος…

Κοπέλα από την Βούλα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν αλλοδαπός αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η νεαρή κατέγραψε με το κινητό της την επίθεση του παρ’ ολίγον βιαστή της εις βάρος της.

Σύμφωνα με ανάρτηση του αδερφού της στο Facebook, η φοιτήτρια του ΑΠΘ περπατούσε στην οδό Αρκαδίου στη Βούλα, στις 10.15 το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, έχοντας βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Τότε, ένας μελαμψός άνδρας ύψους 1,60 – 1,65, την πλησίασε μιλώντας της αγγλικά και κάνοντάς της σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου. Την έριξε κάτω!!!

Η 23χρονη κοπέλα κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της, βγάζοντας σε ίβτεο την στιγμή της επίθεσης.

Όπως αναφέρεται, παρόμοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στην περιοχή. Ο συγκεκριμένος πλησιάζει συνεχώς κοπέλες και δεν θα αργήσει να γίνει το κακό αν δεν επιληφθούν του θέματος οι αρχές.

Δείτε το βίντεο:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. 14 Αστυομικοί φυλούσαν τον Φουρθιώτη!!!! Αντί να είναι στους δρόμους να πατάσουν το έγκλημα…Χρυσοχουντίδη παραιτήσου….

  2. Στο κοράνι γραφή ότι η γυναίκες είναι υποχρεωμένες να καλύπτονται με μαντίλα έτσι ώστε να μην τις παρενοχλούν αυτό σημαίνει ότι όσες δεν καλύπτονται διατρέχουν τον κίνδυνο να υποστούν κακομεταχείριση ή ακόμη και να βιαστούν!

  3. ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ…ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ’ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ

  4. να καταγγείλουν οτι ειναι Έλληνας και δε φοραει μασκα τοτε η αστυνομια θυα ερθει σιγουρα !!!!!!!

Comments are closed.