Αλλάζουν το μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία: «Τζιχάντ», «εμφύλιος», «συνδικαλισμός» και «μειονότητες» οι νέες ενότητες!

Κοινοποίηση:
1

Αλλαγές στο μάθημα ιστορίας στα σχολεία αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, βάσει των προτάσεων που έχουν γίνει από πανεπιστημιακούς και εκπαιδευτικούς.

Η εν λόγω ομάδα στην οποία μετέχουν οι πανεπιστημιακοί Πολυμέρης Βόγλης, Κώστας Κασβίκης, Γιώργος Κόκκινος, Χριστίνα Κουλούρη, Άγγελος Παληκίδης και Βασίλης Τσάφος αλλά και 30 εκπαιδευτικοί της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, προτείνει ενδεικτικά στο νέο πρόγραμμα σπουδών για το μάθημα της Ιστορίας να ενταχθούν θέματα όπως:

– η τζιχάντ

– ο εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα

– το Ολοκαύτωμα

– ο συνδικαλισμός

– τα δικαιώματα των μειονοτήτων

– η σύγχρονη μετανάστευση

Το τι θα περιέχουν αυτές οι ενότητες δεν είναι δύσκολο να το φανταστούμε.

Ειδικά στην ενότητα «εμφύλιος πόλεμος» θα περιγράφουν πώς μάχονταν οι «κακοί» του Ελληνικού Στρατού, της Ελληνικής Χωροφυλακής και των ΤΕΑ με τους «ηρωικούς» «καλούς» αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος και οι τελευταίοι ηττήθηκαν όχι γιατί ο ελληνικός λαός υπέφερε από τα εγκλήματα του ΔΣΕ αλλά γιατί οι «βασιλο-φασίστες» στηρίχθηκαν από τους Αμερικανούς…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οσο κάθονται στην.εξουσία οι αριστεροί όλο.και περισσότερα δεινά θα μας βρήσκουν.και κυρίως τα παιδιά που τα θέλουν…Γεννίτσαρους…..

  2. Δεν αντεχω, αλλο. Ολοαπαυτωμα. Ολοαπαυτωμα, Ολοαπαυτωμα. Με το ζορι, κιολας. Νοιωθω Βιασμενη και Καταπιεσμενη, εκτος απο Ολοαπαυτωμενη. Οχι, αλλο καρβουνοοοο! SOS

Comments are closed.