Αλητεία: Aπειλούν τη ζωή των παιδιών του 1ου ΓΕΛ Γέρακα επειδή παρέλασαν με το «Μακεδονία ξακουστή»! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mathites-makedonia

Οι ευθείες απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας αλλά και της ίδιας της ζωής των παιδιών που παρέλασαν στην πρόσφατη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή», έχουν προκαλέσει αναστάτωση όχι μόνο στην κοινότητα του 1ου ΓΕΛ αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία του Γέρακα.

Οι απειλές αυτές διατυπώθηκαν μέσω ανορθόγραφων συνθημάτων τα οποία γράφτηκαν στον εξωτερικό τοίχο του σχολείου, τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και σόκαραν τους πάντες παρά το γεγονός – και ευτυχώς – ότι το σχολείο σήμερα Τετάρτη δεν λειτούργησε, όπως και όλα τα σχολεία της χώρας, εξαιτίας των εκλογών των εκπαιδευτικών για τα υπηρεσιακά συμβούλιά τους.

Τα συνθήματα που αναγράφηκαν ήταν «ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ», «ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ», «ΜΟΝΟ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», «ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΕΘΝΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» και «ΠΑΝΤΑ ANTIFA».

Όλα τα συνθήματα φέρουν ως υπογραφή το γνωστό «Α» του αναρχικού χώρου, μέσα σε κύκλο.

Από στόμα σε στόμα το… νέο διαδόθηκε σε όλο τον Γέρακα με τα παιδιά και τους γονείς τους να είναι ήδη ιδιαίτερα θορυβημένοι και τους καθηγητές να έχουν αναστατωθεί αφού διαπίστωσαν ότι η έκταση που πήρε το θέμα, μοιάζει πλέον ανεξέλεγκτη.

Σημειωτέον ότι ειδοποιήθηκε ο δήμος και αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί συνεργείο του να έχει σβήσει τα απαράδεκτα αυτά συνθήματα, ενώ πολλοί γονείς προσανατολίζονται να καταθέσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μήνυση κατά αγνώστων, ώστε να διερευνηθεί το ζήτημα των απειλών κατά ανηλίκων από τις αστυνομικές αρχές!

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τον ειλικρινή διάλογο που είχαν οι καθηγητές με εκπροσώπους των μαθητών του σχολείου παρουσία και εκπροσώπων των γονέων και στη διάρκεια του οποίου η κρίση που είχε δημιουργηθεί φάνηκε να εκτονώνεται.

Κάτι όμως με το οποίο φαίνεται να διαφωνούσαν ανεγκέφαλα φασιστοειδή τα οποία θεώρησαν σωστό να στραφούν κατά των ίδιων των παιδιών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα συνθήματα που ανέγραψαν κάποιοι στους εξωτερικούς τίτλους του 1ου ΓΕΛ Γέρακα:

1fas

2fas2

3fas3

4fas4

5fas5

Πηγή: notioanatolika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η λυση ειναι μια.
    Αυτοδυναμια 60% στις εκλογες σε οποιο οργανωμενο κινημα εχει το ιδιο προγραμμα με τον Σαλβινι.
    Τωρα πια οσο και να μας φοβεριζουν οτι το γαμμαδιον αντιπροσωπευει το κακο , οι πραξεις τους αποδεικνυουν ποιοι ειναι αυτοι , και ποιοι οι λεγομενοι “φασιστες”…

  2. Ο/Η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ λέει:

    Οι αντιφα ειναι τα χειροτερα φασιστοειδη της Ελλαδας..Μισελληνες εθνοπροδοτες και ρατσιστες κατα των Ελληνων..Ειναι ο καρκινος της Ελλαδας,που πρεπει να απελασουμε για να ξεβρωμισει η πατριδα μας απο τα σκουπιδια..Ψοφος γενοτσαροι πηλιογουσηδες αναρχοαριστεριστες….

  3. Μία η λύση εδώ που φτάσαμε.
    Η γάγγραινα με το όνομα ΑΝΤΙΦΑ έχει προχωρήσει και μολύνει ολοένα και περισσότερα νεαρά μέλη της κοινωνίας μας. Η δε άκρως φασιστική δράση των ατόμων που την εκπροσωπούν, δεν αφήνει άλλα περιθωρια υπομονής.
    Ιατρικώς, η πρώτη και αναγκαία δράση για την σωτηρία του πάσχοντος από γάγγραινα, είναι η απότμηση του σηπώμενου μέλους, μαζί με ικανό μέρος υγιούς ιστού. Ταυτόχρονα χορηγούνται κατάλληλα φάρμακα.
    Βάσει λεξικού, η λέξη ΚΑΘΑΡΜΑ ορίζεται ώς, το προς καθαρμόν αποτμούμενο και απορριπτόμενο μέρος ενός συνόλου. Κοινώς το κομάτι που πετάμε.
    Όπως καταλαβαίνετε, η λύση είναι ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ και άμεσα κοινωνική εκπαίδευση στα νέα παιδιά για να μην κολλήσουν σε φασιστικές ιδεολογίες, ανεξάρτητα αν είναι δεξιές ή αριστερές.
    Τώρα πώς θα απομακρυνθούν απο την ζωή μας οι ΑΝΤΙΦΑ; Λύσεις πολλές υπάρχουν, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν είτε ατομικά είτε σε Εθνικό επίπεδο.

Comments are closed.