Αλβανός πυγμάχος έστειλε τον 36χρονο Θάνο στην εντατική!

Κοινοποίηση:
a1

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Ελευσίνα, όταν ο 36χρονος Θάνος Αδάμ έκανε παρατήρηση σε έναν οδηγό που μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο.

Υπήρξε διαπληκτισμός και άγριος ξυλοδαρμός του 36χρονου, ο οποίος από τότε δίνει μάχη για τη ζωή, όντας διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Αττικόν με εκτεταμένα αιματώματα στο κεφάλι. Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται.

Ο αδελφός του Θάνου μιλώντας στον Alpha, είπε πολύ συγκεκριμένα και ξεκάθαρα:

«Δεν είναι απλά ένα χτύπημα. Είναι από κάποιον επαγγελματία που έχει γνώσεις σε κάποιες πολεμικές τέχνες ή είναι επαγγελματίας στο αντικείμενο αυτό. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος δολοφόνος που χρησιμοποιεί σε έναν ανίδεο αυτά τα χτυπήματα».

Λίγες ώρες αργότερα, το ρεπορτάζ του zougla.gr ήρθε να επιβεβαιώσει, αυτό που πιθανόν ήξερε η μικρή κοινωνία της Ελευσίνας και είπε ο αδελφός του Θάνου, περί επαγγελματικών χτυπημάτων.

Ο δράστης του εγκληματικού ξυλοδαρμού είναι ένας Αλβανός πυγμάχος, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή και είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθεί από τις κάμερες ασφαλείας και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αλβανός μποξέρ χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι τον 36χρονο και τον παράτησε αιμόφυρτο στο δρόμο και το γεγονός ότι μπορεί ακόμα και παλεύει για τη ζωή του και δεν πέθανε επί τόπου, οφείλεται μάλλον σε θαύμα….

Η αστυνομία φέρεται να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία του Αλβανού δράστη και όπως διαρρέεται είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του πριν προκληθεί κανένα άλλο επεισόδιο, καθώς ο κόσμος της περιοχής έχει ξεσηκωθεί και στις συζητήσεις που γίνονται σχολιάζεται ότι  «σκοτώνουν τους Έλληνες για πλάκα» και η αστυνομία δεν μπορεί να αντιδράσει, λόγω και των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό στο ΑΤ της Ελευσίνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. δεν υπάρχει αλβανάκος που να μη ξέρει κικ, ή πολεμικές τέχνες και να μη σπρώχνει πρέζα. Δε σέβεται τον εαυτό του αλλιώς.

  2. Δημοσιοποίηση των στοιχείων του λαθρομετανάστη και θα τον κανονίσουμε.

  3. Βγάζεις μια ωραία καραμπίνα που έχεις ΠΑΝΤΑ δίπλα σου στο αμάξι και πρίν κατέβει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ για τσαμπουκά πριν ΚΑΝ πλησιάσει του ρίχνεις στα πόδια αν είναι Έλληνας και στο κεφάλι αν είναι αλβανίδι

  4. MONO OI ΣΕΡΒΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ….ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΕΡΒΟΙ ΞΑΠΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ….ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

  5. Ο αλβανός χτυπάει για να σκοτώσει, είτε είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, είτε απλός κατσαπλιάς. Αν δεν πας με τα νερά του ο αλβανός σκοτώνει. Καλός αλβανός, είναι μόνο ο νεκρός αλβανός.

  6. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ Ο ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΘΑ ΧΕΙ ΕΙΔΗ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΣΤΙΝ ΠΡΕΖΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ…………..

  7. Προδοτες πολιτικοι επετρεψαν σε ολα αυτα τα αλβανικα κοπροσκυλα να κατακλεισουν την χωρα και να εγκληματουν σε Ελληνες πολιτες! Εξω τα αλβαναρια σκουπιδια απο την χωρα.

  8. Ζητούσε και τα ρέστα ο τηγανοκέφαλος που μπήκε στον μονόδρομο, αυτό είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας απο μόνο του. Αλβανικό δίπλωμα θα είχε. Αλβανοί και γύφτοι είναι κινητές σκοτώστρες, προσπέρασμα απο δεξιά, τα στοπ δεν τα βλέπουν, κατάργηση του κ.ο.κ. γενικώς και ζητάνε και τα ρέστα κιόλας. Ελπίζω στην φυλακή να πάθει ωραίο ατύχημα και να του κόψουν ό,τι προεξέχει. Πραγματικά ένας απο τους λόγους που σιχάθηκα την Ελλάδα είναι οι Αλβανοί! Ούτε στο τσιφλίκι του πατέρα τους δεν είχανε τέτοιο θράσος.

  9. Κατα τ’αλλα ο Μπελερης είναι εγκληματίας…να τους διώξουν να ξεβρωμισει ο τόπος οι αλβανοι μισούν τους Έλληνες βάλτε το καλά στο μυαλό σας, στους Ιταλούς δίνουν κωλο ..καλά κάνουν Άγγλοι Ολλανδοι Γερμανοί που δεν τους θέλουν στις χώρες τους.

  10. Αλβανοί, Ρωσοπόντιοι και λοιποί απολίτιστοι κάφροι σηκώνουν χέρι για ψύλλου πήδημα.

  11. Να παψουν οι Έλληνες να είναι κλαψες και χεστες , σας έχουν κάνει οι μανούλες σας πολυ βουτηροπαιδα όμως.

    1. Για ελα απο δω να σου κοψω κανα αυτι και μετα θα σου πω αν θυμασαι ενα βουτυροπαιδο για ολη σου τη ζωη . θανατος σε ολους τους αλβανοπιθηκους! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

  12. ρε Στεφανε κανε κατι για τους τουρκαλβανους εχουν σκοτωσει χιλιαδες ελληνες εχουν βιασει χιλιαδες ελληνιδες εχουν τσακισει και σακατεψει ολα τα ελληνακια στα σχολεια υπο την καλυψη των μαρξιστων εκπαιδευτικων εχουν κανει οπως διερευσε προσφατα, πανω απο 2.500.000 εγκληματα απο τοτε που τους εφεραν οι προδοτες και θα κανουν αλλα τοσα και αλλα τοσα
    καποιος πρεπει νασχοληθει σοβαρα με το τουρκαλβανικο προβλημα…..

  13. Εχουν σκοτωσει πολυ κοσμο οι αλβανοι,οτι χειροτερο ειναι!!!!!!!

  14. Και να τον πιάσουν, η αδικαιοσύνη του μαμημένου του Τσιάρα, θα του κλάσει τον γκιώνη.

  15. Και αφού ξέρουν ποιος είναι, γιατί πριν έρθει η αστυνομία δεν τον σαπίζουν; Τι μποξέρ και μλκίες; Κράνος, μπουφάν και ένα σκουπόξυλο… και να δεις μετά ποιος ξέρει μποξ; Άλλωστε ελεύθερο θα τον αφήσει ο εισαγγελέας, απλή σωματική βλάβη θα πει, τα ξέρουμε… Χθες περπατούσα το βράδυ μετά την δουλειά για να χαλαρώσω, βλέπω δύο σκουρόχρωμα δίποδα να περπατάνε ύποπτα πίσω από δύο παιδάκια για ώρα, περνάνε δύο κωλοζητάκια, τους κάνω νόημα να πάνε προς το σημείο, έστω με την παρουσία τους υποθέτω θα φύγουν οι μαύροι, αντί αυτού με αγριοκοίταξαν τα μπατσάκια και έφυγαν. Αυτοί είμαστε. Αν έδιωχνα εγώ τα άφρο θα με έλεγαν ρατσιστή, αν τα άφρο την έπεφταν στα παιδάκια, έλα μωρέ και τι έγινε;

    1. Έπρεπε να φας ένα χέρι ξύλο από τους μπάτσους κοπρε

      1. Γυφτάκι πεινάλας μπάτσος είσαι; Όργανο; Ο τελευταίος της κοινωνίας; Δεν γεννήθηκε ακόμα μπασκίνας που να μπορεί να με κάνει εμένα ζάφτι, ένας με έναν. Επειδή τρέμετε, πάντα πάτε 2-3 πάνω σε 1.

  16. Δυστυχώς, εδώ και χρόνια η Ελευσίνα μας έχει καταληφθεί από τους Αλβανούς!

    1. Εδω και 600 χρονια αλβανοφωνοι ακα αρβανιτες ζουσαν στην ελευσινα και στα περιχωρα[μανδρα,μαγουλα],
      οι ηλικιωμενοι ντοπιοι εκει τα μιλανε μεχρι και σημερα, ο δε συγχωρεμενος παγκαλος ελευσινιωτης γεννημα θρεμμα ειχε πει οτι η αρβανιτισσα γιαγια του δεν ηξερε καν ελληνικα…
      Οσο για τον βρωμιαρη μποξερ, που χτυπησε οπως χτυπησε το παλικαρακι κρεμασμα κανονικα,δεν γινεται να εισαι επαγγελματιας και να χτυπας λες και εισαι στο ρινγκ τον οποιοδηποτε που δεν ειναι στα κυβικα σου!

  17. Να ψοφήσουν όλοι που ψηφίζουν την αλλοίωση του πληθυσμού

    1. ποια αλλοιωση του πληθυσμου ρε τρελαρα, εδω εχουμε εγκλημα

  18. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ

Comments are closed.