Αλβανός ο 26χρονος που έφτυσε τους αστυνομικούς στη Βούλα! Σε καραντίνα 7 ημερών οι αστυνομικοί

Κοινοποίηση:
peripoliko-astynomia-6-7-2019

Ο 26χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα στη Βούλα επειδή προκαλούσε φθορές σε αυτοκίνητα και φρόντισε να εκθέσει τους αστυνομικούς σε κίνδυνο, είναι ο πρώτος στον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία για μετάδοση του κορωνοϊού.

Ο αλβανικής υπηκοότητας δράστης, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε έρθει από τη Αγγλία και είχε σπάσει την καραντίνα, ενώ τους έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο όταν στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν άρχισε να τους φτύνει.

Το αν όντως ήταν φορέας κορωνοϊού ή όχι δεν το ξέρουμε, αλλά οι αστυνομικοί μας εξαιτίας ενός Αλβανού βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε 7ήμερη καραντίνα, μην γνωρίζοντας αν νοσούν και φυσικά θέτοντας έναν αριθμό προσωπικού εκτός δράσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. επρεπε να τον πυροβολησουν ολοι μαζι να τον κανουν σουρωτηρι το τουρκαλμπανικο κτηνος

  2. Ελληνοποιημενο αλβανι.Να τα εγκληματα των κυβερνησεων ,τωρα φαινονται.

  3. Για ψάχτε μπάς και είναι ισλαμιστής και το έκανε προσχεδιασμένα.
    Τον παλιομπάσταρδο να τον μαστιγώσουν δημόσια, να τον ταίσουν χοιρινό μέχρι να σκάσει και να τον θάψουν σε ασβεστόλακο αγκαλιά με μια γουρουνοκεφαλή.
    Αν δεν είναι παραδειγματική η τιμωρία του, θα τον μιμηθούν και άλλοι.

  4. Το σιχαμερό σιπταρι νοιωθει στην χώρα του ποτέ που ήρθε οτι ειναι ο πητερ παν Εάν όμως ήταν στο σιπρι θα του γίνονταν η σουφρα εξατμηση brooks χωρίς τάπα

  5. Βαλτε του το γκλοπ στο κ@@ο!!Θα του αρέσει !!!Επισης απέλαση και μαύρη λίστα .Επισης 5000 πρόστιμο ,συν τους μισθούς των αστυνομικών .Ρομα και Αλβανοί παράσιτα της κοινωνίας !

    1. Ακριβώς αυτό πρέπει να γίνει. Επίσης να απελαθούν όλοι οι συγγενείς του για παραδειγματισμό και όλοι οι Αλβανοί με το παραμικρό ψεγάδι στο ποινικό μητρώο τους. Φτάνει πια. Δεν γίνεται να ανεχόμαστε τους πάντες λες και τους έχουμε ανάγκη. Αναρτήσαμε ολόκληρη την χώρα τους και για Ευχαριστώ μας μισούν μας βρίζουν και φέρονται απάνθρωπα στους πατριώτες μας τους Βόρειο Ηπειρώτες.

  6. ΕΘΝΙΚΉ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΉ ΑΦΎΠΝΙΣΗ, Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΕΛΛΗΝΙΚΟΡΘΟΔΞΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΌ ΥΠΌΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΎΧΕΙ Κ ΕΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΨΏΝΙΑ ΑΠΌ ΤΟ LIDLE……. XA XA

  7. Αυτά είναι τα αποτελέσματα που τα προκάλεσαν τα καριόλια με τα free borders και οι υπόλοιποι εμείς οι χέστες που κολώσαμε μήπως μας βάλουν ρετσινιά τα άνεργα αναρχοπιθήκια.

  8. Στην μακρονησο…Ανοιξτε την επιτελους…Χωραει πολυ πραμα εκει…

Comments are closed.