Αλβανός με τρία μουλάρια λεηλατούσε τα ελληνικά δάση στη Καστοριά

Κοινοποίηση:
1

Άλλος ένας λαθροϋλοτόμος πέρασε παράνομα την μεθόριο με σκοπό να λεηλατήσει τα ελληνικά δάση


Άλλος ένας λαθροϋλοτόμος από την γειτονική Αλβανία πέρασε παράνομα την μεθόριο και έφτασε σε μια ορεινή περιοχή της Καστοριάς, με σκοπό να λεηλατήσει τα ελληνικά δάση και να μεταφέρει με τρία… μουλάρια που είχε φέρει μαζί του την ξυλεία στην πατρίδα του για να την πουλήσει!

Ο 28χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Νεστορίου Καστοριάς και του τοπικού Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης να μεταφέρει με τα μουλάρια ξυλεία ενός κυβικού μέτρου από βελανιδιές που είχε υλοτομήσει με ένα τσεκούρι, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, όπως και τα ζώα και τα κούτσουρα με τα οποία ήταν φορτωμένα.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα, ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Όποιος δεν τα σκάει πιάνεται.Νομίζω; Έκοβε τις βελανιδιές με τσεκούρι;;;; Ποιός ήτανε;Ο Ηρακλής;Ότι μαλακία θέλει ο καθένας την αμολάει..

  2. Του κατάσχεσαν τα γαϊδούρια; σκασίλα του μεγάλη ,κλεμμένα θα ήταν και αυτα

  3. πηραν φορα και του εκλασαν τα αρχιδια. Δεν υπαρχει Ελληνικο κρατος ολοι που τους επιλεγουμε να πανε στην βουλη ειναι για τα μπαζια

  4. Τσεκούρεμα στο ένα χεράκι του Αλμπανιάρη, να δούμε το άλλο χεράκι θα τολμησει να ακουμπήσει ξανά δεντράκι;;; Και το κομμένο χεράκι, κρεμασμένο σε ένα δεντράκι να το δει και το επόμενο Αλμπανάκι…
    Απλά πράγματα!

  5. Τελικά η θανατική καταδίκη, πότε θα επανέλθει;;;;;

  6. Ισοβια στα αποβράσματα !τους πιάνετε και τους αφήνετε και ξανακάνουν τα ίδια !!!

  7. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΞΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗΣ ΒΟΡΓΙΑ ?????ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΔΡΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ !!!!!!ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ???? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΘΗΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!!

  8. Εχουν ρημαξει ολες τις βελανιδιες τα κοπροσκυλα.

Comments are closed.