Αλβανός μακελάρης, δραπέτης των Φυλακών Κέρκυρας, συνελήφθη για ένοπλες ληστείες στον Πειραιά.

Κοινοποίηση:
Καλάσνικοφ, πιστόλι και γεμιστήρες έκρυβε στο αμάξι του ο Αλβανός δραπέτης των  φυλακών Κέρκυρας (φωτό: ΕΛ.ΑΣ)

Αλβανός κρατούμενος στις φυλακές Κέρκυρας για δολοφονία και σωρεία ληστειών και κλοπών, ο οποίος είχε δραπετεύσει από τις 17.12.2019 και παρέμενε άφαντος, ήταν ο “εγκέφαλος” ένοπλης συμμορίας ομοεθνών του, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ληστείες σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Ο 44χρονος σεσημασμένος κακοποιός, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο makeleio.gr ανώτερη αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Πελοποννήσου, συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνιομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της ΕΚΑΜ σε οικία, που διατηρούσε ως κρυσφήγετο στον Πειραιά.

Ο Αλβανός δραπέτης μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται από τις διωκτικές αρχές, κτηγορείται ότι ήταν ο οργανωτής και εκ των εκτελεστών δύο ένοπλων ληστειών , με απειλή καλάσνικοφ,  σε βάρος δύο υπαλλήλων  ενός ενεχυροδανειστηρίου και ελαιοτριβείου, στην  Κυπαρισσία και το Μελιγαλά στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2020, αντίστοιχα.

Στο αυτοκίνητο του 44χρονου κακοποιού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα καλάσνικοφ και πιστόλι, που εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλιστική εξέταση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ειναι δραπέτης και όμως προτιμά να παραμένει στην ελλαδα , ΓΙΑΤΙ ? διότι ξέρει τι κωλοχανείο είμαστε

Comments are closed.