Αλβανός διαρρήκτης βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Καρφώθηκε στα κάγκελα βίλας που πήγε να ληστέψει! Ψυχορραγούσε όλη νύχτα….

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας Αλβανός διαρρήκτης στην Ζάκυνθο, που εισέβαλε στον χώρο ενός συγκροτήματος με πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Ακρωτηρίου, αλλά αυτή του η ενέργεια στάθηκε μοιραία για τη ζωή του…

Ο 35χρονος αλλοδαπός, που ήταν σεσημασμένος για κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών και του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να δίνει το παρών στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου κάθε 1η και 15η του μήνα, βρέθηκε νεκρός από τον συντηρητή που πήγε το πρωί στο συγκρότημα και έπαθε σοκ αντικρίζοντας το εφιαλτικό θέαμα. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφθασαν στο σημείο.

Όπως όλα δείχνουν, ο σεσημασμένος Αλβανός επιχείρησε να μπει στο συγκρότημα των πολυτελών κατοικιών με σκοπό να κλέψει. Όμως, κατά την απόπειρά του να σκαρφαλώσει από μία αθέατη πλευρά του φράκτη, ο οποίος έχει κάγκελα ύψους δύο μέτρων που καταλήγουν σε σχήμα αιχμηρής λόγχης, ο δράστης γλίστρησε και δύο από τα αιχμηρά κάγκελα καρφώθηκαν στο σώμα του μέσα από το τζιν παντελόνι που φορούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί με το κεφάλι προς τα κάτω!

Οι λόγχες τρύπησαν το πόδι του, αλλά η στάση στην οποία βρέθηκε δεν του άφηνε περιθώρια να απεγκλωβιστεί. Έτσι, ο άτυχος Αλβανός έμεινε κρεμασμένος ανάποδα όλη τη νύχτα με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο, πιθανότατα από αιμορραγία. Πάντως, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!! ΟΥ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ!!!

  2. Να απαγορευθούν οι λόγχες στα κάγκελα. Είναι θέμα ανρωπίνων δικαιωμάτων !!!

  3. Ελπίζω να υπέφερε αρκετά για να καταλάβει ότι οι λέξει Αλβανός στέκι για βρώμικο μπάσταρδο
    8.000.000.000 το ξέρουν αυτό.

  4. Καλα να παθει το κατακαθι!!!Οι αλλοι ειναι μαλ@κες που δουλευουν και αυτος πονηρος ? Διωξτε ολους τους γυφτους και τους αλβανους απο την ελλαδα!!!Στειρωση στα αποβρασματα !!!

  5. Αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  6. Εδω μιλάμε γιά εγκλημαντική οργάνωση…..Απο τον κατασκευαστή τον εργολάβο τοβ σιδερά και τον μπογιατζή.
    ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ…..

    1. ο μπογιατζης, ο μπογιατζης. φταιει που τα εβαψε με ντουροστικ. Ισόβια στο μπογιατζή. Κι εγω μαρτυρας. Τον ειδα οταν τα εβαφε πρόπερσι.

  7. Καμια λυπηση για τον αλητη!!!!!!! Αλλα θα επρεπε να διοχθουν οι αρχες, διοτι αφου ο αλβανος ειχε απασχολησει ξανα με την παραβατηκοτητα του, θα επρεπε να τον ειχαν απελασει, μη κανοντας αυτο εγιναν αιτια να συνεχιζει το. ….θεαρεστο εργο του με αποτελεσμα να χασει την ζωη του, αρα καποιοι πρεπει να διοχθουν και ο ιδιοκτητης που εβαλε τα καγκελα!!!!!!!! Τι να πουμε ρε, να το ριξουμε στην πλακα γιατι μ ε αυτους τους πολιτικαντηδες που μπλεξαμε θα χασουμε τα μυαλα μας!!!!!!! Τα ιδια και τα ιδια, στην Μπανανια που ζουμε δεν απελαυνουν ουτε τους εγκληματιες!!!!!!!!!!

  8. χαχαχααχ όλοι το χαρήκαμε εκτός από τα αναρχοκομμούνια που χάσαν τον ψηφοφόρο και @αμιά τους

  9. εγω άλλο δεν καταλαβαινω και όποιος ξέρει την απάντηση ας την γράψει , ΓΙΑΤΙ αυτό το ρεμάλι δεν τον στέλναμε απο εκει που ήρθε ? υπάρχει κανένας που να πιστεύει οτι αυτός θα ζούσε την υπολοιπη ζωή του έντιμα?

  10. ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΩΣ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”…!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ “ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ” ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΓΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ….!!!! ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΔΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ… ΩΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ…!!!! ΤΟ ΚΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΥΤΟ…??? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ….ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…..ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…!!!!!!

  11. ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

  12. O Θεός βλέποντας πως ενεργούσε η Ελληνική Δικαιοσύνη τόσο καιρό στην Ελλαδα, είπε να αναλάβει δράση.
    Εεεε…πόσο πια!
    Σεσημασμενοι κλέφτες και βιαστές και το κράτος αντί να τους διωξει απο τη χωρα τους βάζει μέσα κάθε μήνα και την πρώτη του άλλου είναι έξω και ξανά τα ίδια.
    Φακελωμα. Στα σύνορα τους κλωτσιά στα @ρχιδι@ και έξω.Και απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας.

  13. ενοχος ο νοικοκυρης του σπιτιου

Comments are closed.