Αλβανός είναι αυτός που ΕΣΦΑΞΕ τον περιπτερά που χαροπαλεύει στην Αταλάντη… Τον ψάχνει η Αστυνομία!

Κοινοποίηση:
peripoliko-4

Στα ίχνη του δράστη που μαχαίρωσε χθες βράδυ τον 66χρονο περιπτερά στην Αταλάντη, βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η έρευνα των αστυνομικών, δεν άργησε να φτάσει στην ταυτοποίηση του δράστη ο οποίος στην προσπάθειά του να ληστέψει τον άτυχο επαγγελματία, δε δίστασε να του ρίξει φονικές μαχαιριές στο λαιμό και την πλάτη και στη συνέχεια να εξαφανισθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για έναν Αλβανό, 31 ετών, που μένει αρκετό καιρό στην Αταλάντη και είναι γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά, την οποία επιβεβαιώνουν και συμπατριώτες του.

Φέρεται να κρύβεται σε κάποιο απρόσιτο μέρος προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη για την αιματηρή ληστεία που έστειλε στην Εντατική του Νοσοκομείου τον 66χρονο περιπτερά.

Ο 66χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας με βαρύτατα τραύματα από τη φονική επίθεση που δέχτηκε, με την κατάστασή του ευτυχώς να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Πηγή: lamiareport

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και εμείς ως χαζοβιοληδες καθόμαστε και λέμε ότι θα μας σφάξουν όλους τα αλλοδαπά απορριματα …. Έχουν ήδη αρχίσει να μας σφάζουν , έναν έναν …κάθε μέρα.. Τι νομίζατε; Ότι θα ξεσηκωθούν όλοι μαζί; Όχι…. έναν έναν θα μας τρώνε…

  2. ΛΟΑΤΚΙ Καρανικα ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Κωσταντίνου κλπ αυτούς θελετε να φέρνετε στην Ελλάδα ;τα κατακάθια ;

  3. Βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και τα ιδια!!!!!!! Αλλα σ’ αυτη την χωρα, οπως την καταντησαν ξευτιλισμενοι πολιτικοι, χανεις τα μυαλα σου απο οργη!!!!!! Αφου ρε κοπριτες ειχε παραβατικη συμπεριφορα, γιατι ρε αθλιοι δεν τον απελασατε;;;;;;;; Γιατι ρε ανεκδιηγητοι πολιτικαντηδες, δεν απελαυνετε ουτε τους παραβατικους να καθαρισει η χωρα απο τα υποκειμενα αυτα;;;;;;; Αν ειχε απελαθει οταν επρεπε, ο περιπτερας τωρα θα ζουσε, αλλα Ανθελληνες σας εφαγε η…..φιλεσπλαχνια υπερ των λαθρο!!!!!!!

    1. Αλλα σ’ αυτη την χωρα, οπως την καταντησαν ξευτιλισμενοι ραγιαδοψηφοφοροι, χανεις τα μυαλα σου απο οργη!!!!!!

  4. Γεμισαμε επενδυτες για να κονομανε με τις μκο αντε να χαθειτε αλητες

Comments are closed.