Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι μέσα στο Πολυτεχνείο. Η ιστορία των εαμοβούλγαρων 1944 και 1973 σε πλήρη εξέλιξη

Κοινοποίηση:
prezoni1

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, Αλβανοί, Σκοπιανοί και Τούρκοι πράκτορες έχουν εδώ και μέρες καταφθάσει στην Αθήνα και παίρνουν μέρος με “αόρατο σχεδιασμό”, υποκινώντας και υποδαυλίζοντας εθνικό μίσος.

Άλλωστε εικόνες κουκουλοφόρων να καίνε εθνικά σύμβολα, λέει πολλά και δίνει συμβολισμούς κατάλυσης και ισοπέδωσης του ελληνορθόδοξου ύφους της Ελληνικής Πολιτείας.

Αυτά τα ήξεραν καλά οι κυβερνήσεις των Αθηνών αλλά μέσα στο γενικό σχέδιο τρομοκρατίας και ξηλώματος της εννόμου τάξεως,  για να τρομοκρατήσουν τον Λαό και να τον βάλουν σε ένα καθεστώς ανομίας, εθνομηδενιστικής κατάργησης των πάντων και “ουκρανοποίησης” της εθνικής ζωής, είναι λεπτομέρειες. Ίσα ίσα το επιζητούν και το επιδιώκουν.

Το χεράκι τους σε αυτό το επικίνδυνο παιχνιδάκι το έχουν βάλει και τα πρακτοράκια των Αμερικανών. Κολατσιό γι αυτούς το παραμύθι εδώ και μισό αιώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θέλω να ψοφήσουν εκεί μέσα και μετά να ζητάει τα ρέστα η Αλβανίδα και η Τουρκάλα μάνα που πέθανε το παιδί της κάνοντας υποτίθεται τουρισμό στην Ελλάδα. Γιατί πέρασαν τα σύνορα; Δεν ξέρει η αστυνομία ποιος περνάει κάθε χρόνο τέτοια εποχή και τί είναι; Μηδέν έλεγχος να φανταστώ, βρίσκουν εδώ τους ομοεθνείς τους και οργανώνονται καλά. Ας το εμπεδώσουν ΟΛΟΙ, το θέμα του Πολυτεχνείου είναι στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού μια μπούρδα, γελάνε τα παιδιά με τις σχολικές γιορτές του κώλου, ας βρούνε οι αμερικάνοι άλλους τρόπους, γιατί αυτό ψόφησε και βρώμισε. Απο την άνοια ο Κίσινγκερ ξεχνάει πως έχει κολλήσει στο ίδιο έργο η κασέτα, καμιά πρωτοτυπία στα εγκλήματα του.

Comments are closed.