Αλβανία: Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης

Κοινοποίηση:
ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1

Στη φυλακή παραμένει ο Φρέντι Μπελέρης, όπως αποφάσισε το Δικαστήριο Αυλώνα, στο οποίο βρέθηκε σήμερα για να απολογηθεί, μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία απόπειρας εξαγοράς ψήφων ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία.

Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η πλευρά του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, ενώ ίδιες πηγές αναφέρουν πως θα μεταχθεί στις φυλακές των Τιράνων.

Έξω από το δικαστήριο, ο δικηγόρος του Μπελέρη τόνισε πως «το δικαστήριο δέχτηκε την εισήγηση του εισαγγελέα. Πρόκειται για κια καθατά πολιτική απόφαση που μας θυμίζει το παλαιό κομμουνιστικό καθεστώς. Η απόφαση ήταν ειλημμένη από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΔΙΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ

  2. Ανέκαθεν η Δικαιοσύνη ήταν το πουτανάκι της Κυβέρνησης. Σε όλες τις “Δημοκρατίες” αυτά γίνονται. Και στην Αλβανία και στην Τουρκία και στην Ελλάδα φυσικά. Ότι δεν μπορεί να κάνει η Κυβέρνηση βάζει το πουτανάκι να το κάνει.

  3. Γαμηστε ολα τα αλβαναρια εξω απο την Ελλαδα και θανατος στους εισερχομενους. Απελευθερωση της βορειας ηπειρου και θανατος στους τηγανοκεφαλους τουρκοσπορους.

  4. Πεταξτε τα αλβαναρια εξω απο την χωρα. Η Ελλαδα με την πολιτικη που ασκουν τα Ανθελληνικα ανδρεικελα που την κυβερνουν , καταντησε ο τελευταιος τροχος της αμαξης στα Βαλκανια και εχουν σηκωσει κεφαλι ολοι οι γυφτοι γειτονες , χωρις να μας λογαριαζει κανεις!! Τι μια οι Πρεσπες απο την αλλη το χαιδεμα της Αλβανιας να μπει στην ΕΕ , εφεραν αυτα τα αρνητικα αποτελεσματα!! Αντι να πρωταγωνιστει η χωρα , εγινε της καρπαζιας!! Πηγαινετε γιδια παλι και ξαναψηφιστε τους ιδιους καραγκιοζηδες.

  5. Μακάρι να τους το βγάλει το μάτι των αλητών ο παλληκαράς…

Comments are closed.