«Αλήτη»!!! Οργή εναντίον του 72χρονου που σκότωσε τον 39χρονο πατέρα στην Κυπαρισσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
OPLO

Δύο εικοσιτετράωρα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του υπαλλήλου καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία, ο πόνος των στενών συγγενών του μετατρέπεται ξανά σε οργή.
Το μεσημέρι, την ώρα που η 72χρονος έπαιρνε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, ο πατέρας του θύματος μαζί με άλλους συγγενείς του ξεσπούσαν στην εισαγγελία στη θέα του ανθρώπου που στέρησε για το τίποτα τη του παιδιού τους.

Στην τρίωρη απολογία του ο 72χρονος επέμεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ήταν θέμα τιμής για εκείνον ο διαπληκτισμός με τον 39χρονο που έφερε το έγκλημα, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να προφυλακιστεί.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο του MEGA βλέπουμε καρέ – καρέ την εκτέλεση του 39χρονου πατέρα μπροστά στα μάτια πελατών που περίμεναν να πληρώσουν. Ο 72χρονος μπαίνει στο κατάστημα αποφασισμένος να σκοτώσει και με απίστευτη ψυχρότητα κινείται προς το μέρος του υπαλλήλου και προτάσσει το όπλο που κρατάει στα χέρια του.

Ο 39χρονος υπάλληλος δεν αντιδρά ακόμα και όταν τον πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Ακολουθεί μια μικρή στιχομυθία και δευτερόλεπτα αργότερα με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς ίχνος δισταγμού τον πυροβολεί στην κοιλιακή χώρα.

Ο άτυχος υπάλληλος πιάνει με τα χέρια του το σημείο που καρφώθηκε η σφαίρα και σωριάζεται στο έδαφος. Ο θάνατός του είναι αναπόφευκτος. Ο 72χρονος αποχωρεί με αργό και σταθερό βήμα από το κατάστημα και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες κάποια στιγμή ακούγεται να λέει: «Τώρα που σε σκότωσα πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία. Που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις».

Στο σημείο επικρατεί πανδαιμόνιο. Την ώρα που δράστης απομακρυνόταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωναν ότι ο 39χρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη.

Ο 72χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον 39χρονο γιατί δεν τον βοήθησε να λύσει το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας.

Ο άτυχος πατέρας οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία με τους γονείς και τους στενούς συγγενείς του να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

ΠΗΓΗ: MEGA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Επιτέλους σοβαρά σχόλια.
    Τίποτα, έτσι όπως είναι, στην κρεμάλα, το καθίκι.

  2. Κωλόγερος !!! Η γενιά που πρέπει να εκλείψει για να πάει μπροστά επιτέλους αυτή η χώρα !!!

  3. Δεν ασχολείσαι με τον εγκληματία αλλά το χτυπάς εκεί που πονάει βρισιές και κατάρες δεν φέρνουν αποτέλεσμα

  4. Μια σφαίρα στο κεφάλι απ αυτές που είχε σπιτι του.

  5. IΣΟΒΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟ…

Comments are closed.