Αλέξη, τρέλανέ τους κι άλλο! Η φωτογραφία με τον Ανδρέα και το σύνθημα «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» που έκανε τη Φώφη να καταπίνει…υπογλώσσια!

Κοινοποίηση:
τσιπρας-ανδρεας

Το ότι ήταν και παραμένει ένας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του Ανδρέα Παπανδρέου δεν το κρύβει ούτε ο ίδιος. Μάλιστα, σήμερα, ανήμερα του θανάτου του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αλλά και δύο εβδομάδες πριν τις από εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να αναρτήσει στο twitter μια φωτογραφία του Ανδρέα την οποία συνόδευσε με δυο σχόλια που έκαναν τη Φώφη να καταπίνει… υπογλώσσια!
«Κλέβοντας» το ιστορικό πια σύνθημα του αείμνηστου ηγέτη «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», ο πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πια ανοιχτά πως στοχεύει στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

«Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η Αριστερά είχε πάντα μια σχέση αγάπης & μίσους μαζί του. Η ιστορία έχει ήδη αποτιμήσει τους λόγους. Η αλήθεια πάντως είναι ότι κατάφερε να συσπειρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία του δημοκρατικού & προοδευτικού κόσμου», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά για να επανέλθει με δεύτερο tweet:

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. υπάρχουν ακόμη άραγε τόσο κουτοχορτοφάγοι;

Comments are closed.