Αλέξης Τσίπρας (Αχ και βαχ!): Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να παραιτηθώ – Δεν είμαι μηχανή, έχω συναισθήματα

Κοινοποίηση:
tsipras-800x450

«Δεν θα κρυφτώ, δεν ξέρω ποια είναι η εντύπωσή σας για τους πολιτικούς. Δεν είμαι μηχανή, είμαι άνθρωπος, έχω συναισθήματα. Σκέφτηκα την παραίτηση. Όταν όμως ξεπέρασα το σοκ συνειδητοποίησα ότι το μόνο που δεν έχω δικαίωμα να κάνω είναι να λιποταχτήσω» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας για το βράδυ των εκλογών στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την 21η Μαΐου.

Φιλοξενούμενος στο Star, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ακόμα: «Επειδή είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη μετά από ένα οδυνηρό σοκ, θα μου επιτρέψετε να προσπαθήσω να μιλήσω με μεγάλη ειλικρίνεια. Ήταν ένα σοκ που μας δημιούργησε συναισθήματα θλίψης και απογοήτευσης,.

Προέχει να ξεπεράσουμε το σοκ και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν ψάχνουμε να βρούμε αιτίες στους πολίτες ή στους αντιπάλους μας. Εκείνοι τη δουλειά τους έκαναν. Ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες σε εμάς. Στον τρόπο που επικοινωνήσαμε το μήνυμά μας, στην εικόνα Βαβυλωνίας που εξέπεμπε η εικόνα μας. Η απλή αναλογική έφερε στρατηγικό εγκλωβισμό γιατί δεν βρήκαμε ανταπόκριση από κανέναν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τι το λες και δεν το καμεις ;γιαλαντζι ντολμα αριστερε με δεξιες τσεπες.
    Αλλωστε τοχε πει και η υπουργαρα σου καποτε να μην ειμαστε μοναχοφαηδες ε;
    Τα θυμασαι το τι χοντρομ@λακιες εκανες η παθαίνεις αμνησια μαλλον κι ολα καλα δεν εξηγείται αλλοιως πινοκιο της συμφοράς

  2. Σκεφτεσαι κιολας ? Δεν ειμαστε καλα .Εγω σου προτεινω να μη σκεφτεσαι πολυ γιατι θα το καψεις το τσιπακι και θα γινεις σαν τον Κουλη .Εκτος αν εχεις προτυπο το μπασταρδο.

  3. Μια ολόκληρη Μακεδονία μια ιστορία αιώνων από την μια και ένας τσιπρ απ’ την άλλη σε 4 έτη να την διαλύει .
    Και ακόμη ψηφηζεται απο το λαό
    Και ένα ψήφο να πάρει μόνο πάλι νικητής θα είναι!!!
    Μακεδονία – τσιπρ 0-1

  4. Συναισθήματα δεν είχε όταν ξεπούλαγε τη Μακεδονία και το λαό της για το κωλόσπιτο; Θες και δεύτερο λαμόγιο; Το λογαριασμό στη βρωμιάρα σου που θέλει τα μεγαλεία της να τα πληρώνει ο ελληνικός λαός.

  5. Αλέξη σάλτα και αυτοκτόνα, θα σε καταλάβουμε δεν θα σε παρεξηγήσουμε αμα το κάνεις

  6. Καλά έκανες και έμεινες να πάρει άνετα αυτοδυναμία ο κουλης

  7. πιο τίμιος είναι ο Αλέξης γιατί δεν τον ψήφισε ο ελληνικός λαός δεν μπορώ να καταλάβω, θα ήταν καλύτερο το μέλλον της χώρας….

  8. Ευτυχώς ο λαός συνειδητοποιεί ότι τελικά πρόκειται για έναν μεταλλαγμένο γιαλαντζι αριστερο παλιάτσο παραμυθά λάτρη της χλιδατης ζωής και των πούρων για αυτό του έδωσε και θα του δώσει ότι του αρμόζει.

  9. Το σοκ θα το πάθεις όταν δεν μπεις στη βουλή και θα αναγκαστείς να πας να δουλέψεις κοπρίτη. Μαζί με την πουτάνα σου.

  10. Α μάλιστα…το παραδέχεσαι πως η εικόνα Βαβυλωνίας που εκπέμπει η εικόνα σας δεν είναι καλό πράγμα αλλά ήθελες και θέλεις η Ελλάδα να είναι Βαβυλωνία με την επικίνδυνη εμμονή σας στην πολιτική των ανοικτών συνόρων( εμπάτε σκύλοι αλέστε).

  11. Γεια σου γιαλαντζι αριστερο μερκελοπαιδο! Μπορεις να πας σπιτι τωρα αφου δουλεψες το κοσμακη! Και γαμω τις ….αντιπολιτευσεις δε λεω! Τουρλωνεται η Κουλαρα με το 40%!

  12. Αλεξη, λιποταχτησε, ειμαστε ανθρωποι με κατανοηση και δεν θα σε παρεξηγησουμε.

Comments are closed.