Αλέξης Κούγιας: “Τηλεγράφημα η δικογραφία για τον Δημήτρη Λιγνάδη”

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΓΙΑΣ

«Tηλεγράφημα» χαρακτήρισε τη δικογραφία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος ανέλαβε χθες την υπεράσπιση του κατηγορούμενου σκηνοθέτη, προσήλθε στην αρμόδια ανακρίτρια και παρέλαβε αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να τη μελετήσει ώστε να προετοιμάσει την απολογία του ο εντολέας του.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για «ελάχιστα στοιχεία» και τόνισε: «Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη».
Μάλιστα, υποστήριξε πως θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα του στην υπόθεση όταν μελετήσει το σύνολο της δικογραφίας.

«Με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ό, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα 50 χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος» ανέφερε.

Ο κ.Κούγιας αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις για το εάν δέχεται απειλές η οικογένεια του μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη και αποχώρησε εκνευρισμένος από τα δικαστήρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ας μην καταριόμαστε τον Κούγια, είναι επαγγελματίας δικηγόρος-αθωωτής και δεν θα τον ήθελε απέναντί του κανένας παράγοντας σε δίκη. Όσον αφορά στον πελάτη του και αν θα τον εκπροσωπήσει, είναι άλλο καπέλο. Για όλους όσους στηλιτεύουμε από τις αναρτήσεις μας, δηλαδή τους κίναιδους και την κοινωνία που έχουν δομήσει, γίνεται ταύτιση με τον Πλάτωνα, Γοργίας, όπου τίθεται ρητορικά το ερώτημα: ” … ό βίος των κιναίδων δέν είναι βδελυρός, αίσχρός και άθλιος;”

  2. ο Κουγιας δικαζει… κραταει τους δικασταδες απ τα αρχιδια γιατι ξερει τις βρωμιες τους και τον φοβουνται.. αν θελησει να τον αθωωσει θα το καταφερει εκτος αν υπαρξουν κοινωνικες αντιδρασεις

  3. Αφού ξέρουμε πόσο έντιμος είσαι αμα τα βγάλανε βάλτα πίσω εσύ.

  4. Ποιου κορυφαίου ρε σατανιστή; Ένας ατάλαντος είναι που τον προώθησαν τα βρώμικα κυκλώματα που τους έκανε τα γούστα!

  5. Koύγια κανάγια, μην τον βγάλεις αθώο, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα σου βγάλουν τα μάτια.

Comments are closed.