Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος! Προκαλεί ο Τζήμερος: Ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας

Κοινοποίηση:
tzimeros

Σήμερα συμπληρώνονται έντεκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Στους δρόμους διαδηλώνουν χιλιάδες μαθητές και πολίτες, θέλοντας να δηλώσουν την εναντίωσή τους στη δολοφονία του 15χρονου παιδιού. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί ένα tweet που έκανε ο Θάνος Τζήμερος ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πάντως, ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος επιλέγει να μην αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα. Ωστόσο, γράφει χαρακτηριστικά: «Για το αξιακό σύστημα της Αριστεράς, ο “ήρωας” δεν κρίνεται από το πώς έζησε αλλά από το πώς πέθανε. Ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρει νόημα στη ζωή του με επαναστατική γυμναστική, ήρωας και ένας τροβαδούρος αισχρών στίχων, κήρυκας του μίσους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ (με δεξιά τσέπη) : Πότε θα γίνουν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις για τον θάνατο στην ΜΑΡΦΙΝ;;;; Η αριστερή υποκρισία δεν έχει όριο ! ! !

  2. Για τον κομπλεξικό κορκονέα που νόμιζε ότι επιδη κρατάει ένα πιστόλι έχει δικεωμά να στοχεύει και να ρίχνει στο ψαχνό κύριε κομπλεξικε Τζιμερε δεν έχεις κάτι να πεις; απλά εύχομαι να ειτανε το δικό σου παιδί να δούμε τι θα έλεγες τότε και αν θα μιλούσες με τέτοιο μίσος απλά σε λυπαμαι είσαι ένα σκουπίδι και ένα βάρος της κοινωνίας όμως τι άλλο να περιμένεις από κάποιον που θεωρεί και θέλει τους εργαζόμενους δούλους μα ποιο πολύ Λυπάμαι τους ραγιάδες υποστηριχτες σου που αν έχουν λίγη λογική ας σκεφτούν για λίγο αν το δικό τους παιδί πάθαινε αυτό θα λέγανε τα ίδια;

  3. σε αυτο το θεμα σωσυτα τα λεει τον εκαναν ηρωα και αυτον και τον φουσα και τον διαρηκτη στην ομονοια αληθεια ηρωες δεν ηταν και οι καμενοι στην μαρφιν? οι αλλοι στο ηρακλειο? αν οχι τοτε και αυτοι που εφυγαν δεν ηταν τιποτα ηρωας εισαι οταν κανεις κατι ηρωικο οχι να πετας μολοτωφ η να κλεβεις κοσμηματοπωλεια ουτε να μαλωνεις για το ποδοσφαιρο και να σκοτωνεις η σκοτωνεσαι για δαυτο ετσι ειναι οι ηρωες? ο κατσιφας τι ηταν?????????????????

  4. Η ελλαδα του σημερα χρειαζεται ηρωες και ας ειναι της κακιας ωρας οπως αυτοι που τους κανουνε ηρωες

  5. η ήρωες της αριστεράς ένας gay ληστής τραπεζών , ενα 15χρονο που πετάει μολότοφ σε αστυνομικούς και ενας ποιητής που τα άσματα του , ΟΥΤΕ η μάνα του δεν τα ακούει και ενα βράδυ πλακώθηκε για οπαδικα (ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) Ηταν η διαφωνία τους και η αριστεροί τον έκαναν ηρωα !!!

  6. Τζήμερος! Σταθερό πρότυπο της μπατριωτικής σκατοψυχιάς. Κλαίγεται κι΄αυτός ότι τον πολεμάει το σύστημα, αλλά ξέχασε όταν πριν κάτι χρόνια δεν προλάβαινε να γυρνάει τις εκπομπές των Κωστόπουλων και των λοιπών τηλεσκουπιδιών. Τότε που έφτασε κοντά να εκλεγεί, αλλά σκέφτηκε κουτοπόνηρα και πήγε να συνδυάσει το 1.5% του με το 1.5% του Μάνου… Από τότε συχνά-πυκνά προκαλεί μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί του και τον ψηφίσει κανένας καθυστερημένος μπατριώτης.

  7. Ο Τζίμερος έχει πει ουκ ολίγες βλακείες. Αλλά εδώ έχει απόλυτο δίκιο.
    Κι ειδικά για το Γρηγορόπουλο που δεν πάτησε στη ζωή του στο σχολείο, επιτρέπεται να γίνεται πορεία από μαθητές; Έλεος έχει χαθεί κάθε λογική σ αυτή τη χώρα.

  8. ποσο δικιο εχει… ,και για να γινω πληρως κατανοητός, λεω ΣΥΜΦΩΝΩ Α Π Ο Λ Υ Τ Α.

Comments are closed.