Αλά… «Ρομπέν των Δασών» η σπείρα που έκλεβε ΑΤΜ: «Προστάτευα τους φύλακες» έλεγε ο τράπερ

Κοινοποίηση:
atm-e

Συνεχώς νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την σπείρα που έκλεβε ΑΤΜ και τον γνωστό τράπερ που είναι μέλος της.
Συγκεκριμένα έψαχναν να βρουν ΑΤΜ εκτός Αττικής και πήγαιναν πάντα με αυτοκίνητα που έκλεβαν νωρίτερα και μετά τις κλοπές τα έκαιγαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ένας από τους 3 συλληφθέντες ομολογεί πως συμμετείχε στις ανατινάξεις των ΑΤΜ, αλλά λέει πως δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν.

«Ποτέ δεν έπαιρνα μαζί όπλο γιατί δεν ήθελα να πειράξω κάποιον. Εγώ ήμουν πάντα ο οδηγός των οχημάτων, κάποιες φορές είμαι το άτομο που βάζει τα εκρηκτικά αλλά όχι πάντα εγώ».

Αναλυτικά ο άνδρας με τα αρχικά Κ.Μ. ήταν εκείνος που οδηγούσε τα κλεμμένα αυτοκίνητα, φορούσε συνήθως φακό στο κεφάλι και έβαφε με σπρέι την κάμερα ασφαλείας των ΑΤΜ.

Επιπλέον φορούσαν πάντα ολόσωμες λευκές φόρμες εργασίας με κουκούλα και από μέσα full face που κάλυπτε το πρόσωπό τους.

«Δεν ήθελα να προκαλέσω άλλο κακό» – Ομολογία αλλά… «Ρομπέν των Δασών»
«Σε κάποιες περιπτώσεις τα κλεμμένα αυτοκίνητα τα καίγαμε, εκτός από ένα που ρίξαμε με τον πυροσβεστήρα αφρό. Αυτό έγινε επειδή κοίταξα το ασφαλιστήριο του αμαξιού και είδα ότι δεν έχει ασφάλεια κλοπής. Οπότε, αν το έβρισκε μετά, τουλάχιστον θα το έπαιρνε πίσω και θα το χρησιμοποιούσε κανονικά ο ιδιοκτήτης του. Αφού το έκλεβα που το έκλεβα, να μην του προκαλέσω κι άλλο κακό».

Το κατηγορητήριο για τον τράπερ
Ο γνωστός τράπερ που αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2023 γιατί παρήλθε το 18μηνο κράτησής του φέρεται να συνέχισε τα ίδια.

Στην απολογία το 2021 ο τράπερ ισχυριζόταν πως: «Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν. Σε όποιες εκρήξεις ήμουν, πάντα προστάτευα τα άτομα, τους φύλακες που μπορεί να ήταν εκεί και τους έλεγα ότι θα γίνει έκρηξη για να τρέξουν μακριά».

Και μόλις βγήκε από τη φυλακή, στις 14/02/2023 έλεγε ότι: «Όταν θα σου προτείνουν εύκολο χρήμα δεν θα πεις όχι, υπάρχει μεγάλη αδρεναλίνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.