“Αλάνια”! Έχουν πιάσει το νόημα! Θανάσης Ευθυμιάδης – Άννα Δημητρίεβιτς: Η αγαπημένη δραστηριότητα του χειμώνα

Κοινοποίηση:
1111

Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Δημητρίεβιτς μας δείχνουν τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχουν επιλέξει.


Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης δηλώνει «Καλλιτέχνης, Αφηγητής ιστοριών και Ευγνώμων μαθητής της ζωής» στον λογαριασμό του στο Instagram, και έχει τον τρόπο να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο ηθοποιός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους, πολύ συχνά, στιγμές της καθημερινότητάς του, δείχνοντάς μας τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει απιλέξει.
Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και χρόνια έχει αποφασίσει με την οικογένειά του να ακολουθήσει έναν άλλο τρόπο ζωής μακριά από τις φασαρία της πόλης και πολύ πιο κοντά στη φύση.

Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες του Θανάση Ευθυμιάδη είναι και το χειμερινό μπάνιο, και η Άννα Δημητρίεβιτς αποφάσισε να τον ακολουθήσει στην αγαπημένη του αυτή δραστηριότητα.
Η σύζυγός του, Άννα Δημητρίεβιτς μόλις σήμερα, και μάλιστα μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε να τον ακολουθήσει σε αυτή την εξόρμηση, και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή και να το δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΟΛΥΒΟΥΗ ΠΟΛΗ ΚΟΙΝΩΣ ΛΑΘΡΟΧΑΒΟΥΖΑ, ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ……

Comments are closed.