Ακόμη μία επικίνδυνη μόδα στο TikTok – Νεαροί ανάβουν χνούδια λεύκας και ξεκινούν πυρκαγιές [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
tik-tok

Μία ακόμη επικίνδυνη μόδα έκανε την εμφάνισή της στο TikTok, παρουσιάζοντας εφήβους να βάζουν φωτιές σε χνούδια λεύκας, που αυτή την περίοδο γεμίζουν τους δρόμους σε μεγάλες ποσότητες σε αρκετούς δρόμους της Ρωσίας.

Τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν γίνει μόδα στο TikTok, αλλά οι έφηβοι στην προσπάθειά τους να κερδίσουν περισσότερα like δεν σκέπτονται τις πιθανές συνέπειες των πράξεών τους και κάποιες φορές ξεκινούν μεγάλες φωτιές.

Στις αρχές Ιούνη, μια κάμερα ασφαλείας τοποθετημένη σε έναν δρόμο στην πόλη Αικατερίνενμπουργκ κατέγραψε ένα κορίτσι να βάζει φωτιά σε έναν σωρό με τέτοια χνούδια λεύκας κοντά σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Οι φλόγες γρήγορα πλησίασαν ένα από τα οχήματα κι ένα ξύλινο σπίτι, προκαλώντας μια μεγάλη φωτιά.

Η νεαρή γυναίκα και ο φίλος της εγκατέλειψαν τη σκηνή αμέσως αφού είδαν τις συνέπειες της ανεύθυνης συμπεριφοράς τους.

Μέχρι στιγμής, οι έφηβοι δεν έχουν αναγνωριστεί.

Εντωμεταξύ, τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της περιοχής έχουν χρειαστεί να επέμβουν σε 250 διαφορετικές τοποθεσίες όπου ξέσπασαν τέτοιες φωτιές σε χνούδια λεύκας, μόνο τη μέρα της 6ης Ιούνη.

Το βίντεο που δείχνει τις καταστροφικές συνέπειες της απερισκεψίας των νεαρών ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να σχολιάζουν ως απαράδεκτες τις ανόητες συμπεριφορές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποτε θα κλείσει αυτό το πράγμα ;
    Έχει κάνει πολύ κακό στα παιδιά και έχουν γίνει πολλά ατυχήματα και θάνατοι.

Comments are closed.