Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος! Αντιπλοίαρχος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΓΕΝ

Κοινοποίηση:
ΓΕΝ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι ο αντιπλοίαρχος Μάχιμος Ν.Π. που υπηρετεί στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού απώλεσε αιφνιδίως τις αισθήσεις του εντός της υπηρεσίας σήμερα το μεσημέρι. Ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Για το συμβάν ενημερώθηκαν οι οικείοι του.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του συναδέλφου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καθημερινό δελτίο ξαφνικών θανάτων. Εντωμεταξύ η κυβέρνηση ψάχνει να βρει το πως θα μαγειρέψει τα στοιχεία.

  2. Κάθε μπόλι και μίζα. Θα νοιαστούν για τον αξιωματικό αυτοί που αποστρατικοποιούν τα νησιά; Είμαστε λέει πρώτοι στους θανάτους στην ευρώπη από κόβιντ! Μόνο από κόβιντ πεθαίνανε στημ ελλάδα του πλεύρη, του τσιόδρα, της παγώνη και του βασιλακόπουλου! Και τώρα οι ίδιοι λένε να αλλάξουνε τον τρόπο καταγραφής των θανάτων και να μην τους βάζουν από κόβιντ αλλά από εδώ και μπρος! Και με το παλιό σύστημα σε μπλοκάρανε στα διόδια για να μην πας στο χωριό σου γιατί υπήρχαν θάνατοι μόνο από κόβιντ! Ξύπνα Έλληνα και πολέμα.

  3. Τον έστειλαν κι αυτόν τα σωτήρια εμβόλιά τους.

  4. Με τρόπο παρακαλώ τα σχόλια σας γιατί ταράζεται ο Βασίλης ο Λιμενικός

  5. Προφανώς αγνοείς ότι, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (όλων των Σωμάτων) υποχρεούνται όπως υποβάλλονται σε ετήσιο ιατρικό έλεγχο (check up) για την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας τους.
    Επομένως, η συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και τόσων άλλων -τουλάχιστον- ενστόλων, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό φεύγουν ξαφνικά, δεν μπορεί να αποδοθεί σε παραμέληση διενέργειας ιατρικού ελέγχου.
    Κάτι άλλο ευθύνεται για όλες αυτές τις ξαφνικίτιδες που πλήττουν νέους ανθρώπους, ακόμη και εφήβους, για τις οποίες οι ιατροδικαστές αποφαίνονται ότι είναι “απροσδιόριστη η αιτία θανάτου” …

  6. Άμα οι άνθρωποι παραμελούν να κάνουν τα τσεκάπ τους λογικα είναι όλα αυτά…

Comments are closed.