Ακρίτα για Τσιόδρα: Λάθος μήνυμα σε λάθος ώρα – Όταν προτρέπεις ένα λαό να μείνει σπίτι, εσύ δεν πας εκκλησία ακόμα και αν είναι άδεια

Κοινοποίηση:
akrita-630x400

Για «λάθος μήνυμα σε λάθος ώρα» κατηγορεί τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και υπεύθυνο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρη Τσιόδρα η Έλενα Ακρίτα.

«Ο Τσιόδρας ψάλλει σε ΑΔΕΙΑ εκκλησία. ΑΔΕΙΑ. Οι λειτουργίες τελούνται κανονικά χωρίς πιστούς αλλά ως ιεροψάλτης έχει κάθε δικαιωμα να παρίσταται. Ακόμα κι έτσι όμως περναει λάθος μήνυμα σε λάθος ώρα. Αν είναι θρήσκος ας προσευχηθεί σπίτι του. Κι όταν προτρέπεις ένα λαό να μείνει σπίτι του, εσύ δεν πας στην εκκλησία. Ούτε τη γεμάτη ούτε την άδεια, γνώμη μου.
Όμως μην παραποιούμε τα γεγονότα. Μερικοί ψάχνουν συνωστισμούς και ουρές εκεί που δεν υπάρχουν. Εκτός αν έχουν φωτογραφίες από το εσωτερικό του ναού που το αποδεικνύουν. Αλλιώς ας αφήσουμε τα φεικ εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται. Στο πουθενά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ακομα ψαχνει τον πιο αδυναμο κρικο αυτη η συριζολερα η αντιχριστη!!για τους αλλους στοις παραλιες δε τα χωνει!!δεν εχει καταλαβει ακομα οτι αυτη ηταν τελικα ο πιο αδυναμος κρικος κ μπηκε στο χρονοντουλαπο της τηλεορ. κ προσπαθει να φανει απο κακιες που βγαζει στα σοσιαλ…οπως στο παιχνιδι καποτε!!

  2. παλι αυτη η κλανιολα μπολσεβικα που το παιζει τιμιτης των παντων?
    στεφανε βγαλε τα απλυτα της στη φορα και ξεφτιλισε την εαμοβουλγαρα

  3. Για την Ακρίτα το καλύτερο θα ήταν οι Εκκλησίες να γίνουν μουσεία ! Επειδή όμως ντρέπεται να το πει ξεκάθαρα λέει αυτά που λέει για τον Τσιόδρα. Υποκρίτρια !

  4. Κυρία Ακρίτα εσύ να ακούσεις καλά την υπουργό του Βελγίου και να φυλάγεσαι από τις παρτούζες κορίτσι μου!!!!!!!

  5. ΓΕΡΑΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΡΥΖΑΙΙΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗΛΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ- ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ 1000 ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ. ΟΥΣΤ ΣΑΒΟΥΡΟΚΛΑΝΑ.

  6. Μια από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με την κα. Ακρίτα. Ο Τσιόδρας στέρησε την εκκλησία από εμάς, αλλά την επιτρέπει στον εαυτό του. Είναι σαν να μας κοροϊδεύει. Εσείς δεν μπορείτε, ενώ εγώ μπορώ. Κατά τα άλλα είναι χριστιανός!!! Απαράδεκτος. Οι εκκλησίες τούς φταίνε, δεν βλέπουν τους μετανάστες να καταφθάνουν πολυπληθείς. Δυο μέτρα και δύο σταθμά παντού.

  7. Με ποια ιδιότητα η κυρία αυτή μιλά για τα πάντα;…κουραστική μέχρι αηδίας….την τάπωσε ο Κούνδουρος,πάντως.

  8. ΑΣΕΜΑΣ ΡΕ ΚΓΙΟΣΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΙΖΕΙΚΑ ΜΑΤΆΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

  9. Η γενιά της και οι παπαρες συνθήματα του πολυτεχνείου και της γενιάς του 60 μας έφεραν σε αυτό το χάλι…

  10. Σιγά τα μούτρα. Τι δουλειά έχει αυτή Στέφανε στο site σου. #@$&

  11. αυτο σχολιασες κυρα μου και οχι τα βοδια που ηταν στις παραλιες και πηγαινανε εκδρομες ξυπνα χαζοξανθη

  12. Nαι κ Ακριτα ο καθηγητής έχει το δικαίωμα να παρισταται στην λειτουργια όπως αναφέρεις αλλα το παρατραβάς μου φαίνεται, μήπως σας λείπει η δημοσιότητα και βρήκατε αφορμή . Καμμια φορά πρέπει να γνωρίζεις ΠΟΤΕ θα κάνης την κριτική σου και σε ποιον. Καθησε στο σπίτι σου και μην σκαλιζεις……..αυτά.

  13. Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ-//πρεπει οι οικειοι τις να το δουν///να την δει ψυχολογος και μετα ψυχιατρος κριμα διοτι οτα ηταν νεα αξιζε ο λογος της///

  14. μια ζωη οι ζαιοι και τα μού νια βλεπουν το δαχτυλο κι οχι τη μεγαλη εικονα. νοητικη στερηση λογω ιδεολογιας το πιθανοτερο.

  15. Κυρά μου πάρτο χαμπάρι δεν θέλουμε την κρητική σου ούτε και την φάτσα σου να βλέπουμε , Στέφανε δεν θέλουμε ρε αδελφέ τα σχόλια και την φάτσα της κυρατζος διαφήμιση της κάνεις ?

  16. ΟΧΙ Μαντάμ , να πάει στην Εκκλησία, αλλά να πάμε και μείς, έστω με την περιβόητη βεβαίωση, όπου δεν το διανοήθηκαν να το βάλουν σαν αιτία εξόδου τα αρρωστημένα μυαλά!!!!!!!

  17. ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ……….

Comments are closed.