Ακούστε το “Unlimited Love” των Red Hot Chili Peppers – Νο. 1 στο Billboard 200 Albums Chart

Κοινοποίηση:
unlimited love

Το Unlimited Love των Red Hot Chili Peppers ανεβαίνει στην θέση Νο. 1 του Billboard 200 albums chart, σηματοδοτώντας την δεύτερη επιτυχία του συγκροτήματος μετά το Stadium Arcadium του 2006.

Το Unlimited Love αντικαθιστά το Mainstream Sellout του Machine Gun Kelly στην κορυφή του chart (το τελευταίο έπεσε στο Νο. 9 τη δεύτερη εβδομάδα). Είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια που δύο ροκ άλμπουμ φτάνουν back-to-back στο Νο. 1. Τελευταία φορά συνέβη όταν το Wonderful Wonderful των The Killers κατέλαβε την θέση Νο. 1 στις 14 Οκτωβρίου 2017, μια εβδομάδα μετά το Concrete and Gold των Foo Fighters.

Συγκεκριμένα, το Unlimited Love είναι το πρώτο Νο. 1 των Red Hot Chili Peppers στο Billboard 200 εδώ και σχεδόν 16 χρόνια — απ’ όταν το Stadium Arcadium έμεινε τις δύο πρώτες εβδομάδες του στην κορυφή της λίστας (27 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2006).

Το Unlimited Love πέτυχε την μεγαλύτερη συχνότητα κυκλοφοριών και πωλήσεων σε μια εβδομάδα, από οποιοδήποτε άλλο ροκ άλμπουμ σε περισσότερο από ένα χρόνο. Το τελευταίο ρεκόρ ανήκε στο McCartney III του Paul McCartney όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 2 του chart στις 2 Ιανουαρίου 2021 με 107.000 μονάδες — απ’ τις οποίες πωλήθηκαν οι 104.000.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο/Η ΘΕΟΙ ΟΙ RED HOT CHILIPEPPERS! ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ! λέει:

    👍👍👍👍👍

  2. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    1. ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΡΘΡΟ ΗΡΘΕΣ ΟΜΩΣ.

Comments are closed.