Ακούστε και φρίξτε! Τι έλεγε πριν από 8 μήνες ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
vasilakopoulos


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Φαντάσου ότι ο Κούλης ήθελε να επιβάλει 500 ευρώ πρόστιμο για τη μάσκα. Δεν μπορεί κάποιος σοβαρός επιστήμονας να τους ξεμπροστιάσει ήθελα να ξερα.

  2. Η Δικαιοσύνη τι κάνει?? Δεν τα βλέπουνε αυτά? Δεν τα ακούνε αυτά? Αν δεν βλέπουν και δεν ακούν τότε έχουν πρόβλημα και πρέπει ΟΛΟΙ να παραιτηθούν?? Τρέχουν τον κοσμάκη τζάμπα με προστίματα??? Πάτε ΚΑΛΑ???

    1. Η ίδια φαρα- συμμορία.Τι δεν καταλαβαίνεις

  3. Μια γελοιογραφια που τα εχει αρπαξει χοντρα και παπαγαλιζει οτι βλακεια του έχουν πει να πει, χωρις να τεκμηριωνει απο την αρχη οσα λεει, αλλα δεν φταιει εκεινος, παρα μονο οι ηλιθιοι-ες που τον πιστευουν. Το επιχειρημα του για χρηση μασκας σε εξωτερικο χωρο ηταν οτι “ο κορωνοιος δεν ειναι διαστημοπλοιο να ερθει εκει που περπαταμε μονοι μας, αλλα επειδη δεν θα φοραει κανενας μασκα πρεπει να γινει και σε εξωτερικους χωρους υποχρεωτικη”. Με παρομοιας βαρύτητα και υποτιμητικα για την νοημοσυνη μας επιχειρήματα και οι λοιποι κομπογιαννιτες μας επεβαλλαν το φίμωτρο, οταν οχι μονο ειναι αντισυνταγματικο να σου επιβαλλει καποιος μασκα αλλα δεν υπαρχει μια επισημη μελετη που να λεει οτι η χρηση ενος πανιου στη μουρη, εκτος του οτι προστατευει απο τον ιο, δεν δημιουργει προβλημα στην υγεια, χυμα και στο αρπα κολλα ολα, αρκει ενα μεγαλο ποσοστο ηλιθιων να πειστουν, να χειραγωγηθουν και να γινουν οι σεριφηδες των αλλων που διαφωνουν.

  4. Αμα αυτός είναι πνευμονολόγος, εγώ είμαι ο σπάιντερμαν.

  5. Οποιος πιστεύει καί δίνει βάσει στίς μπούρδες τού κομπογιαννίτη Βασιλάκόπούλου καί τών άλλων κομπογιαννιτών Σωτήρη,Σύψα,Παγώνη,Μαγιορκίνη κ.λ.π.είναι άξιος τής μοίρας του.
    Ο αλλόκοτος καθηγητής Σύψας έχει ένα παράξενο χόμπι.Τού αρέσει νά κάνει τόν νεκροθάφτη.
    Γιάννης Λάκων

  6. Ως μέτρο καθυπόταξης και εκπαίδευσης στη σκλαβιά υιοθετήθηκε η μάσκα. Ως σύμβολο του πειθήνιου σκλάβου. Βέβαια η κρατική ιεραρχία είναι τέτοια που οτιδήποτε διαταχθεί θα εφαρμοστεί. Και συνεχώς θα διατάσσονται όλο και χειρότερα πράγματα. Το σύνταγμα το είχαν μόνο για το φαίνεσθαι,το κατάργησαν τελείως στο άψε σβήσε. 500 € θέλει τώρα ο Κούλης το πρόστιμο,που για την Ελλάδα ισοδυναμεί με το βασικό μισθό που παίρνουν πολλοί (και πολλοί άλλοι παίρνουν και λιγότερα). Αυτό είναι εξοντωτικό πρόστιμο για τους περισσότερους Έλληνες και φανερώνει την απέχθεια αυτού που το διέταξε προς τους πολίτες-που τώρα εκπαιδεύονται εντατικά για σκλάβοι με πρότυπο το κινεζικό κομμουνιστικό δικτατορικό καθεστώς.

Comments are closed.