Ακούσαμε καλά; Τί θέλει να πει ο κυρ “Σωτήρας ο Τσιόρδας”; «Η μάσκα στα παιδιά θα έχει… εκπαιδευτικό χαρακτήρα»(!) ,διαλείμματα ανάσας και ένα μαχαίρι με 2 όψεις μερικά από τα “ωραία” που ξεστόμισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τι είπε για το εμβόλιο…


Έλαβε και σήμερα χώρα η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος επέστρεψε.

Σήμερα μας ανακοίνωσαν 207 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα.
Ο κ. Τσιόδρας ξεκινώντας αναφέρθηκε στο εμβόλιο, το οποίο χαρακτήρισε πολύτιμο, ενώ τάχθηκε υπέρ της παγκόσμιας συνεργασίας για εξεύρεση… λύσης. «Αισιοδοξώ ότι θα έχουμε νέα από τις μελέτες για το εμβόλιο μέσα στον Οκτώβριο», είπε.

«Μπορεί να απαιτηθούν άλλες μέθοδοι διδασκαλίας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό», δήλωσε.

Τάχθηκε υπέρ της χρήσης μάσκας, «αρκεί να γίνεται σωστά», δήλωσε και πρόσθεσε: «Την προτείνουν ο ΠΟΥ και η UNICEF. Πρέπει να συνοδεύεται με τήρηση των αποστάσεων».

«Η μάσκα θα έχει στις μικρότερες ηλικίες εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να κάνουν διάλειμμα μάσκας μέσα στις τάξεις», υπογράμμισε προκαλώντας έκπληξη. Άραγε σε τι θα εκπαιδευτούν ακριβώς οι μικροί μαθητές; Για να τις φορούν στο μέλλον;

«Στα μικρά παιδιά η χρήση μάσκας έχει εφαρμοστικά προβλήματα και μπορεί να χρειαστεί οι εκπαιδευτικοί να φροντίσουν για διαλείμματα μάσκας», όπως είπε. Εφαρμοστικά προβλήματα ή προβλήματα ανάσας;

«Με την επιβράβευση τα παιδιά θα υιοθετήσουν πιο εύκολα μια συμπεριφορά. Τους εξηγούμε πως η μάσκα και η κοινωνική απόσταση δεν θα μας οδηγήσουν στον αποκλεισμό», σημείωσε τασσόμενος κατά της τιμωρίας και υπέρ της επιβράβευσης.

Ωστόσο χαρακτήρισε την μάσκα «αναγκαίο κακό»:

«Δεν το έχω ξαναπεί, την θεωρώ ένα μαχαίρι με δύο όψεις τη μάσκα. Θα μας προφυλάξει, ώστε να μην χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα. Είναι ένα αναγκαίο κακό. Πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε σαν ένα προσωπικό lockdown».

«Η χρήση της μάσκας πρέπει να γίνεται σωστά και πως τα σταγονίδια από ένα φτάρνισμα μπορεί να φτάσουν και τα 8 μέτρα. Η μάσκα προτείνεται από τον ΠΟΥ και την Unicef. Μόνη της όμως δεν προστατεύει αλλά πρέπει να γίνεται και αερισμός των χώρων. Ο ιός μεταδίδεται από σταγονίδια και η μάσκα προστατεύει αυτόν που την φοράει και πιο πολύ τους άλλους. Ειδικά για τα νήπια και τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού μπορεί η μάσκα να έχει προβλήματα και γι’ αυτό μπορεί να γίνεται και διάλειμμα μάσκας. Το παράδειγμα στα παιδιά το δίνουμε εμείς οι μεγάλοι, είπε ακόμα. Τα παιδιά πρέπει να κατανοήσουν τον σκοπό της και να την αντιμετωπίσουν σαν μια ευχάριστη δραστηριότητα. Στα μικρά παιδιά θα χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι και στα μεγαλύτερα με την πληροφόρηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος θα μάθει να ζει με την πανδημία και όλοι πρέπει να παίρνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Να ακούμε τους ειδικούς και όχι τους ψευδοεπιστήμονες», είπε κλείνοντας, καταδικάζοντας τα Fake news.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Μια χαρά τα είπε…πρεπει να εκπαιδεύονται τα παιδιά μας στην υποταγή.. έτσι θέλει η νέα τάξη…τις μάσκες και σκασμός!

  2. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΠΟΥς ΣΑΣ Κ ΕΣΕΙΣ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΟΓΙΑ Κ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΟ

    1. Εσυ ουτε κατσαριδα δεν σκοτωνεις. Μπεσα σου μιλαω…

  3. ΕΞΩΔΙΚΟ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Ο.ΔΥ., απέστειλε ο Νίκος Αντωνιάδης !! ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ.
    ——————-
    Νίκος Αντωνιάδης: “Τα τιθέμενα ερωτήματα και τα αιτούμενα στοιχεία αφορούν στην πραγματική και νομική βάση για ομαδικές μηνύσεις και αγωγές των Ελλήνων πολιτών για τα μέτρα που υποθήκευσαν τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους.”

    ΕΞΩΔΙΚΟ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Ο.ΔΥ., απέστειλε ο Νίκος Αντωνιάδης !! ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ.

    Ήρθε και η ώρα του ΕΟΔΥ, να μπει στον χορό των νομικών διαδικασιών, από τον νομικό Νίκο Αντωνιάδη.

    Τα ερωτήματα φωτιά που του θέτει στο εξώδικο, το οποίο κοινοποιείται και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, απαιτούν απαντήσεις.
    Και μην ξεχνάτε, πως ο διοικητής του ΕΟΔΥ, δεν έχει … βουλευτική ασυλία…

    Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί όσοι βρίσκονται μέσα στην “παρέα” που απειλεί να τινάξει όλη την χώρα στον αέρα είναι, πως… Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΕΣ..
    ———–
    Έλληνες Πετάξτε τα βλακόκουτα σας στα σκουπίδια.. ΜΟΝΟΝ μέσα απο την τηλεόραση μας φοβίζουν.

    Μιλήστε με τον διπλανό σας.. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΊ

    ΜΑΚΡΙΆ από άθλιους τσομπαναραίους που γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους..

    Κάτω η Σταλινική σιωνιστική Χούντα 300 +1

  4. Αυτό που έπρεπε να “πιάσετε” από την “ανακοίνωση” του δεξιού ψάλτη… δεν το “πιάσατε”.
    Όταν τον ακούτε, ακούτε με “προσοχή” την κάθε φράση τού, ή απλά τον παρακολουθείτε και βγάζετε μόνο αυτά που κάνουν μπαμ και αυτά που γράφουν όλοι;;;
    Έχει μια “λέξη-κλειδί” η συγκεκριμένη του ομιλία/ενημέρωση, η οποία του “ξέφυγε”, αλλά το κατάλαβε και την “μάζεψε” εγκαίρως. Δεν το έχει αναφέρει κανένα σάιτ… Κρίμα. Γιατί, αυτά που τους “ξεφεύγουν” είναι η πραγματική αλήθεια!!… την οποία την “μαζεύουν” βεβαίως τόσο “όμορφα”, που μόνο όσοι έχουν παρακολουθήσει και ερευνήσει όλο το “παρελθόν” του Τσιόδρα μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό που του “ξέφυγε”, ήταν η ΑΛΗΘΕΙΑ. Μάθετε να ακούτε πιο προσεκτικά… και θα βρείτε την αλήθεια πάνω στην οποία “στηρίζουν” την “πανδημία” του κοβιντ οι “ειδικοί”…
    🗣️👂👂🔊…λέξη προς λέξη😎

    1. Ε πες ρε παιδί μου….πες το….τι είπε;
      Μην μας σκας…

      1. Να στρώσεις τον κ@λο σου κάτω ρε μάγκα “Ηλία ριχτοοο” και να το βρεις μόνος σου. Να το ακούσεις με τα ίδια σου τα αφτιά. Αλλά έχετε μάθει στα ετοιματζίδικα… και στην είδηση του “κοπυ-παστε”.
        Αλλά όταν κάτι βγαίνει “επιτέλους” στο φως (έπειτα, βέβαια, από το “κακό” που έχει ήδη προκληθεί)… κάποιοι, τότε, αρχίζουν και ψάχνουν προς τα πίσω, βρίσκουν (φυσικά) “εκ των υστέρων” αυτό που είχε υποθεί – αλλά που δεν έδωσε κανείς τότε σημασία – και ρίχνουν έπειτα με βίντεο το “στιγμιότυπο”, όπου λέγεται ξεκάθαρα και φάτσα-φόρα η αλήθεια και που εμείς δεν μπορέσαμε να την ξεχωρίσουμε ανάμεσα στις φράσεις κλισέ που χρησιμοποιούν, γιατί ποτέ δεν μάθαμε να ακούμε “σωστά”… και κάπως έτσι μας λένε κάποιοι μετά: “Σοκ!! Δείτε τι έλεγε ο “τάδε” πριν 1 χρόνο”!!! Και, επίσης, κάπως έτσι, λέμε όλοι μετά… “μα πόσο ηλίθιος λαός είμαστε, μας το λέγανε μες στα μούτρα μας, αλλά εμείς δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα” και “είμαστε άξιοι της μοίρας μας”!!!
        Μάθετε να ΑΚΟΥΤΕ σωστά… και ίσως έτσι κάποια μέρα προλάβουμε και σώσουμε κάτι “τη στιγμή που συντελείται”… γιατί από τα “εκ των υστέρων” χορτάσαμε και γι’αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
        Δείτε τώρα λίγο μπιγκ μπραδερ…κι αν εκλ@σε το κάθε πληρωμένο “τίποτα” που σας σερβίρουν και “μη σκάτε” και τόσο πολύ… και μας πάθετε και τίποτα…

  5. ΣΩΤΗΡΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, Ο ΠΟΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΣΥΝΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ..
    η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ..
    ΤΟ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΕΠΟΥΣ.

  6. Με αυτά που λέει ο Σωτηράκης θα δούμε μπόλικο τρόμο, πανικό, θρίλερ σαν τις ταινίες του Ιταλού Λούτσιο Φούλτσι.

  7. Είναι παντελώς βλαμμένος.
    Ο λόγος του δεν έχει λογικό συνειρμό.
    Καλά είναι τα διαβαστερά σπασικλάκια.
    Αλλά όταν το Πτυχίο δεν συνοδεύεται από την ΕΦΑΡΜΟΓΗ είναι άχρηστο.
    Τσιόδρα: είσαι απλώς άχρηστος και ακατάλληλος.
    Αποτυχημένος εν ώρα ψευτο-υγειονομικής κρίσεως.
    Αχ, πήγαινε σπίτι σου.
    Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που σε ανέχονται.

    1. να ανακοινωσει στον κοσμο οτι ειναι κοροδοιος
      Και μετα οσυς καθαρισει οι οικογενειες τους θα στραφουν εναντιον της δικαστικα
      γεια σου αννα μαρια επιστημονα

      1. καλα τα λεει η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ .δεν βλεπεις τι σου ΦΕΡΝΟΥΝ?την γριππη των πτηνων την γριππη των χοιρων τισ τρελλες αγελαδες ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ??ΔΕΣ το βιντεο της ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΝΤΟΝΑΣ και της λαιδης γκαγκα ΠΡΙΝ χρονια ,οι ΧΟΡΕΥΤΕΣ της ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ τα βιβλια τους να δεις,, ΕΔΩ και χρονια τα ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..μονο που σε ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ και θα τους στειλει ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ σε λιγο απο ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ που ετοιμαζουν..σημειωση ΕΓΩ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ..ΧΟ ΧΟ..

    2. Φίλε,τα κοσμητικά επίθετα,κράτα τα γιά τον εαυτό σου.Στην Ελλάδα,είμαστε τόσο εγωιστές που δε σεβόμαστε ούτε τον εαυτό μας.Μας τρώει η ζήλεια,που άλλοι πήραν τίτλους και βαθμούς,αλλά εμείς μείναμε με ένα πτυχιάκι γιά 40 χρόνια και δεν το αναβαθμίσαμε ποτέ,ούτε με μεταπτυχιακά,ούτε με ξένη γλώσσα.
      Ύστερα,είμαστε ξερόλες,καθώς γινόμαστε σεισμολόγοι,ηφαιστειολόγοι,μετεωρολόγοι,λοιμωξιολόγοι, πολιτικοί, αθλητικοί και στρατιωτικοί αναλυτές σε οποιαδήποτε ευκαιρία,ενώ έχουμε μόνο ένα πτυχίο,του οποίου οι γνώσεις έχουν απαξιωθεί επειδή το πήραμε εδώ και 40 έτη.
      Και το λέω σε όλους τους διαταραγμένους εδώ μέσα,ως ιερέας που δε μασάει τα λόγια του.Χρειάζεστε σωφροσύνη, άσκηση στην υπακοή,όπως γίνεται στα μοναστήρια,μετριοφροσύνη και προπαντός ψυχραιμία.Το ξέρω ότι ζητώ δύσκολα πράγματα από ένα λαό που έπρεπε να έρθει ο Ρεχάγκελ-τον ξεχάσατε τόσο γρήγορα;-γιά να διδάξει στους έλληνες ποδοσφαιριστές ψυχραιμία,υπομονή και ταπεινότητα γιά να αποδώσουν εκεί που οι πατέρες τους,ασυναγώνιστοι τριπλαδόροι και γκολτζήδες,αμυντικοί τετραπέρατοι και τερματοφύλακες αξεπέραστοι αποτύγχαναν.Δεν τα έχουμε όλα στην Ελλάδα.Ενώ σα μονάδες,έχουμε τα πάντα.Επιστήμονες καλούς σε όλους τους τομείς,αλλά όταν πάμε να διαγωνιστούμε σα σύνολο παίρνουμε μηδέν.Το γιατί είναι δεδομένο.Δεν υπάρχει η εκκλησιαστική αρετή που λέγεται υπακοή.Και η υπακοή θα γίνει στον καλύτερο.Επειδή λοιπόν κανείς δεν εμπιστεύεται κανένα-τόσο γίδια είμαστε-,έφεραν το Ρεχάγκελ,κι απ’ό,τι ξέρω φέρνουν και διαιτητές στο ποδόσφαιρο.Σε λίγο θα φέρνουν ξένους ειδικούς γιά το καθετί.Μπορεί και γιά τον κορωνοϊό,με τα μυαλά που φοράτε εδώ μέσα οι περισσότεροι.

      1. Άδικα γράφεις τόσα πολλά. Κανείς δε σε διαβάζει…

      2. Εσεις πατερ, να κανετε υπακοη στον προφανως αιρετικο ή επαναπαυμενο δεσποτη σας, αφου ετσι επελεξατε.. Μονο που η ορθοδοξια ξεκινα απο την ορθροπραξια και μετα καταληγει με καθαρη καρδια στην λατρεια..Εσεις με την νεορθοδοξια εχετε αντιστρεψει τα πραγματα..
        Φυσικα με το αζημιωτο..για την ωρα. Καντε μας την χαρη και μην μιλατε για θεματα που αγνοειτε..Ουτε τους δικου σας πεδιου δεν γνωριζετε..η υποκρινεστε οτι δεν γνωριζετε..Αφηστε αλλους να ασκουν την αγια ανυπακοη οπως διδασκουν οι αγιοι , για θεματα πιστεως. Και επισης αφηστε τους αλλους να κρινουν δημοσια πεπραγμενα οπως διδασκει ο ιερος Χρυσοστομος. Και επισης επιτρεψτε σε αλλους να ακολουθουν αιρετικους επιστημονες, γιατι αντιθετα με την ιερα μας παραδοση, μιμηση αγιων και ταπεινωση ( που εχετε γραψει ολοφανερα στα παλαια σας υποδηματα νομιζοντας οτι οι γνωριζοντες πειθονται για ανοητες δαιμονικες διδασκαλιες τυφλες υπακοες στα δικα σας υποστηλωματα αθεων καθεστωτων) , συνηθως οι αιρετικοι επιστημονες ωθουσαν την επιστημη στην αληθεια..

        1. Η απόφαση γιά το συγκεκριμένο θέμα είναι της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης. Δηλαδή συνολικά είναι απόφαση 100 και πλέον επισκόπων.Αν εσείς είστε παλαιοημερολογίτης,σας συνιστώ να μην παραπλανάτε τον κόσμο με εικασίες και υποθέσεις.Εγώ υπακούω στον επίσκοπο και τη Σύνοδό μου.Οι συνάδελφοι που συστήνουν ανυπακοή στις εκκλησίες,σύντομα θα βρεθούν και αν είναι αρχιμανδρίτες,οι οποίοι έχουν υποσχεθεί υπακοή,εκτός από ακτημοσύνη και παρθενία, θα τιμωρηθούν αυστηρά,το ίδιο και οι πρεσβύτεροι.Εσείς σε ποιόν υπακούτε,στον εαυτό σας;

  8. Κάποιος να τον ξυπνήσει από το όνειρο που βλέπει υπάρχει; τι λεει;

  9. Αν η μαλακια ήταν Ολυμπιακό άθλημα θα είμαστε τίγκα από χρυσά μετάλλια . Θα τα είχαμε σαρώσει όλα .

  10. Να φοράει μάσκα και αυτός, όπως και εμείς. Να δούμε αν θα γλυστραει η γλώσσα του τότε… Και τον αέρα που αναπνέουμε?

  11. Μονο Γκικα.
    Φοδρα ο Γκικας δεν εχωσε κανενα εκπαιδευτικο ,να κανει διαλλειματα μασκας.. Ηταν εντιμος.
    Και δεν ειπε τιποτα για “προσωπικο lockdown” , μας ηθελε ολους μαζι. Δεν ηταν ρατσιστης ξενοφοβικος !
    Αποκλειεται, δε συντονιζομαι με Τσιοδρα.
    Φερτε πισω τον Γκικα

  12. Το ίδιο παραμύθι πάντα…. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πανδημία. Να ακούτε μόνο τους ειδικούς (τους κρατικούς δηλ), όχι τους ψευδοεπιστήμονες (τους γιατρούς που έχουν αντίθετη άποψη δηλ). Αυτό το τελευταίο το είπε και ο παπάς στην εκκλησία στο κήρυγμα… Τώρα θα φανεί ο καθένας τι είναι και που πιστεύει…

    1. Ακριβώς έτσι είναι. Παντού τα ίδια σε σχεδόν όλες τις χώρες. Πήραν το σενάριο και το διαβάζουν κατά γράμμα.

      1. Τον Tedross ακούνε,τον πρόεδρο του ΠΟΥ,είναι η «θεϊκή εντολή» του υπερειδικού που ακολουθούνε παγκοσμίως. Αλλά αυτός έχει πέσει σε χιλιάδες αντιφάσεις και ψέμματα. Και εκεί τον ακολουθούνε.

  13. Δεν παλεύονται αυτοί με τίποτα.πρεπει να ξυπνήσουμε,τα χειρότερα έρχονται και για τα παιδιά μας και για μας.

    1. Ναι ετοιμάζουν χειρότερα γι’αυτό τα εκπαιδεύουν να μη μιλάνε, να μην αντιδρούν. Ετοιμάζουν μαθήματα για ταυτότητα φύλου. Δέστε,
      Τα παιδιά στα σχέδια της Νέας τάξης στο YouTube

  14. Ναι εκπαιδευτικό χαρακτήρα σωστά λέει ο καθηγητής, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Χειραγωγούν τα παιδάκια από τώρα μέχρι να μεγαλώσουν και αρχίσουν να ψηφίζουν. Θα είναι υποχείρια όργανά τους. Μπορεί να μην είναι ο Κούλης σε 20 χρόνια (και γιατί όχι άλλωστε?) αλλά σίγουρα θα είναι ο γιός του.

  15. Πειθήνιους δούλους θέλουν ακόμα και στον επιβαλλόμενο παραλογισμό. Ο Τσιόδρας είναι ο μόνος απ’αυτούς που πετάει και καμιά αλήθεια.

  16. ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.10ΧΡΟΝΟ ΓΥΦΤΑΚΙ.ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΕΙΑ.ΣΤΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ.ΤΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ.ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΗ.ΦΟΡΑ

  17. Αυτό που λέει ο Σωτήρης Τσιόρδας είναι ότι όσο θα είναι η ΝουΔου ΑΕ λαθρομνημονιακή κυβέρνηση θα είναι χούντα 4ετίας με πολύ φρίκη και τρόμο σαν τις ταινίες θρίλερ του Ιταλού Φούτσι!!!!!!!

    1. να τον ριξουμε να ρθει ο αλεξης μας να ανοιξει τον εβρο να πολεμησουμε ολοι μαζι τον κοροδοιο με τα αδερφια μας τους ισλαμιστες και να δωσουμε μετα την μακεδονια και το καστελοριζο
      οχι σαν τον κουλη που στειλε στρατο αν ειναι δυνατον

      1. Που έστειλε μορη συντρόφισσα ο κουλης στρατό;;;;
        Στο θέατρο σκιών του Έβρου;;;;;
        Γι αυτό μετά άνοιξαν αλλά 50 hotspot;;;
        Είπαμε….οχι συριζα….αλλα είστε τόσο βλακες σανοφαγοι που τελικά σας αξίζει ο κουλης ο μασωνοsiemens….
        Σουργελα…

  18. ουσιαστικα λεει οτι δεν ειναι και το καλυτερο για αναπνοη μα ειναι ενα μεσο που εφαρμοζεται σε ολον τον κοσμο για περιορισμο αναπνευστικων ιων οσους μηνες χρειαστει ακομη
    Και τοτε που ταν αγραματοι πριν 100 χρονια ο κοσμος και ουτε φαιβ τζι ουτε μπλιλ γκειτς υπηρχαν με μασκα αντιμετωπισε ο κοσμος την γριππη
    Αλλα εκατο χρονια μετα δυστυχως τα γιδια εχουν πληθυνει
    Τοτε πιο πολυ μυαλο ειχαν

    1. Γίδι είσαι και φαίνεσαι. Όπως ακριβώς αναφέρεται και στο άρθρο. Σε τι θα εκπαιδευτούν τα μικρά παιδιά; Το ότι ο βλαμμένος Τσιόδρας λέει ότι χρειάζεται παγκόσμια συνεργασία δεν σε βάζει σε σκέψεις; Σου είπε ποτέ ποσά τεστ έχει κάνει για να βρει ποσά νέα κρούσματα υπάρχουν; Σου είπε ποτέ ποσό τοις εκατό μπορεί να κάνει λάθος το τεστ; Σου είπε ποτέ ότι το εμβόλιο που ετοιμάζουν δεν έχει εφαρμοστεί, και ως εκ τούτου δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ μέχρι τώρα; Άντε τώρα να βοσκήσεις τις ειδήσεις της τηλεόρασης.

  19. Ο’ τι τού φανεί τού Λολοστεφανή.Τάδε εφη ο Ελληνας Ζαρατούστρας ο Σωτηράκης ο θεούσης.
    Γιάννης Λάκων

  20. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑ ΓΟΝΕΙΣ ΓΡΗΙΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

  21. οπως ενημερωθηκαμε απο το φβ .. σιγα μην ακουμε τσιορδα και αλλους καθηγητες ιατρικης

    «Φίλες μου, μόλις μου είπε γνωστή μου από το υπουργείο οτι οι μάσκες που θα μοιράσουν στα παιδιά θα είναι ποτισμένες με κουρκουμπίνη. Μια ουσία λέει που είναι των κινέζων και στόχο έχει να κάνει τα παιδιά συνεργάσιμα και ήρεμα. Να μην κάνουν φασαρία κτλ.
    Θα ναρκώσουν τα παιδιά μας; Εμείς αποφασίσαμε να μην το σχείλουμε με μάσκα και αν τελικά τις μοιράσουν θα πληρώσουμε ιδιώτη να κάνει ανάλυση υλικού».

    1. Ναι, σιγα μην ακους ”αλλους καθηγητες ιατρικης”… Το φβ ν’ακους αεργε. Δωσε πονο ρε Κυριακο. Γ@μησε τους στα προστιμα και να γεμιζουν τα ταμεια του δημοσιου απο τον λαουτζικο!!

  22. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΧΟΥΝΤΙΚΕ ΤΣΙΟΡΔΑ!!! ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ!!!

    1. απλυτοαριστερε
      Ολο.. επιχειρηματα, επιπεδο .. και μπιχλα

    1. να ενημερωνεσαι απο την κυρα κουλα απο τα πετραλωνα απο το φβ
      Ουτως η αλλως δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεει ο τσιορδας με την κυρα κουλα θα συννενοηθεις

      1. Δηλαδη μονο ο τσιοδρας, η καθε κουλα και οι εγκαθετοι καθε κυβερνησης υπαρχουν? Χαθηκαν λες οι αλλοι ανεξαρτητοι επιστημονες που δεν χρηματιζονται απο τα ισχυροτερα καρτελ ή νομιζεις οτι εχουν την απορρητητη και ακατανοητη επιστημη απο το υπερπεραν οι λοιμοξιολογοι και δεν μπορουν να γινουν αντιληπτοι περι της αποδεικτικης επιχειρηματολογιας τους απο αλλους που γνωριζουν επιστημονικα γραμματα και κυριως να εχουν κριτικη σκεψη?
        Φιλαρακο οπου και να το πιασεις στην κυριολεξια το επισημο αφηγημα μπαζει απο παντου, σε καθε λεπτομερεια..απο το πως ταξιδευψε και πηδηξε ο ιος, τις προτιμησεις του κτ,λ μεχρι πολυ βαθια επιστημονικα θεματα που δεν φαινεται να κατανοεις και θελουν μελετη..
        Μαθε να εισαι ταπεινος και ακου και την αλλη αποψη διεθνως, δεν τα λεει η κουλα..

        1. το 99 τα εκατο ειναι εξαρτημενοι και ακους το 1 που ναι ανεξαρτητοι και καλα κατι ατομα που τους εχει αφαιρεθει η αδεια αν ποτε ειχαν να ανεβαζουν μαλακιες στο φβ
          Η αλλη αποψη εχει νοημα οταν εινai 50 50 60 40
          οταν ειναι 0.005% ειναι απλα παλαβοι
          με τις υγειες σου

Comments are closed.