Ακέφαλο φίδι-ζόμπι: Ορμάει να δαγκώσει με κομμένο κεφάλι [BINTEO]

Κοινοποίηση:
FIDI

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένα αποκεφαλισμένο φίδι προσπαθεί να «επιτεθεί» σε άντρα στην Αυστραλία.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το κεφάλι του φιδιού έχει κοπεί, αλλά το φίδι συνεχίζει να κινείται λες και προσπαθεί να επιτεθεί στον άντρα που το αγγίζει.

Συγκεκριμένα, όταν ο άντρας είδε το ακέφαλο φίδι αποφάσισε να το αγγίξει με μια ρακέτα και προς έκπληξή του το αποκεφαλισμένο ερπετό αντιδρά και κινείται απειλητικά ακόμα και χωρίς κεφάλι.

Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, τα φίδια μπορούν να ζήσουν ή πιο σωστά να κινούνται και χωρίς κεφάλι για αρκετές ώρες.

Όπως αναφέρει στο National Geographic ο βιολόγος, Μπρους Τζέιν, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Σινσινάτι των ΗΠΑ, πρόκειται για παρόμοιο αντανακλαστικό με αυτό της κότας που για λίγο διάστημα μπορεί να τρέξει και χωρίς κεφάλι.

Πρόκειται για ένα προγραμματισμό του νευρικού συστήματος που επιτρέπει στο σώμα να πραγματοποιεί συγκεκριμένες αντανακλαστικές κινήσεις χωρίς να απαιτείται ο εγκέφαλος να δώσει εντολή.

Μάλιστα, έχουν παρατηρηθεί και περιπτώσεις κατά τις οποίες κομμένα κεφάλια φιδιών δάγκωσαν ενώ είχαν ήδη κοπεί από το σώμα.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΚΕΦΑΛΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ΄΄ ΤΟΞΟΥ…..

Comments are closed.