«Ακάλεστος» μάρτυρας «καίει» τη Φρόσω! «Αυτή οδηγούσε το τζιπ»! Νέα κατάθεση φέρνει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του τροχαίου με θύμα τον Παντελίδη…

Κοινοποίηση:
11111

Κι ενώ οι δυο πλευρές ετοιμάζοντας για τα αστικά δικαστήρια αναφορικά με τις αποζημιώσεις, ένας μάρτυρας από το… πουθενά, έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον κοσμαγάπητο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.


Πιο συγκεκριμένα, μια κατάθεση που δόθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 2020, από έναν 50χρονο ο οποίος ήταν σερβιτόρος στο σπίτι της Γλυφάδας όπου πέρασε την τελευταία νύχτα ο Παντελής Παντελίδης και φεύγοντας βγήκε τραγικό θάνατο στο Ελληνικό, εξετάζεται από την Εισαγγελία.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Συγνωμη ο απεγκλωβισμος των ατομων που επεβεναν στο αυτοκινητου του ατυχου Παντελη εγινε απο την Πυροσβεστικη και την Αστυνομια.Οι υπαλληλοι δεν ηξεραν ποιο ατομο ητανε στην θεση του οδηγου,του συνοδηγου και πιο καθοτανε στο πισω καθισμα?
    Αυτα ειναι γελοιοτητες,υπαρχει εκθεση της Πυροσβεστικης και της Αστυνομιας που αναφερει ξεκαθαρα το ποιος οδηγουσε και σε τι κατασταση υστερα απο το τροχαιο ητανε το καθε ατομο που απεγκλωβιζανε απο την θεση οπου καθοτανε μεσα στο αυτοκινητο.Δεν καταλαβαινω με πιο σκεπτικο τωρα δηλαδη πριν αρχειοθετηθει η υποθεση απο την Τροχαια εμφανιζουνε μαρτυρα να πει τι?Αυτος τους απεγκλωβησε υστερα απο το τραγικο ατυχημα η μηπως η Πυροσβεστικη και η Αστυνομια που επιληφθηκαν του περιστατικου λενε ψεματα?
    Ολα γινονται για την αποζημιωση….Ξεφτιλα!
    Παντελο να σαι παντα καλα εκει ψηλα.

    1. ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΠΛΟ. ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΙΝΑΣ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛΟΜΕΝΤΡΟ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ…2,7 ΑΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ… ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΘΑ ΨΟΦΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ… ΓΙΑ ΝΑΡΚΟΜΕΤΡΟ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΟ ΡΕΚΟΡ…

      ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΠΑΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΙΝΑ..ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ

  2. τελικα ποσα ευρω θα εισπραξουν απο την ασφαλεια;

  3. Πολλά τα λεφτά παίδες. Όπως και των καναλιών ξέρετε εσείς….
    Πιστεύω καταλάβατε την ειρωνεία του ονόματος…

  4. Ο σερβιτορος εχει προφανως ρεσταρει ..Του πεταξε η Παντελιδενα κανα ταληρο/10αρικο,..το πολυ…Οι κοπελλες δυστυχως γι`αυτες εχουν σιγουρα `η χασοδικες`η πουληταρια.Γιατι αν ειχανε τον δαιμονιο Κουγια τωρα θα ζουσαν στο Μαιαμι!!!Αλλα εστω κι`αυτοι(οι χασοδικες-οχι τα πουληταρια) ας ψαξουν τον βιο και την πολιτεια(ποινικο μητρωο) του 50αρη που 5χρονια το παζαρευε…Οπως ελεγε και η θρυλικη Δουκισσα”Αλλα λες εσυ και ΑΛΛΑ το μητρωο…”

  5. Ο/Η Ντορή, μην έρθεις από τις Βρυξέλλες, ντροπή της Ελλάδος. λέει:

    Εγώ είδα να του επιτίθεται ένα UFO (πάνω έγραφε σε Αρχαία Ελληνικά, ΑΔΩΝΙΣ)
    και να τον εκτρέπει από το δρόμο.
    Επίσης στράβωσε τη μπαριέρα ώστε να τον περάσει σουβλάκι.

  6. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΕΚΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΕΜΠΛΟΚΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

  7. η παντελισαινα σκυλευει τη μνημη του,,,θα βρυκολακιασει ο γιος σου μωρη

  8. Εντάξει το χεσαμε το θέμα!!! Έλεος δηλ τί φταίνε και αυτές οι κοπέλες? Κανονικά θα έπρεπε να κυνηγάνε την οικογένεια του που δεν τις σκότωσε, έλεος κρίμα το παλληκάρι αλλά ξέρανε όλοι και κυρίως η οικογένεια του ότι είχε πρόβλημα με το ποτό , το μόνο λάθος των κοριτσιών είναι ότι μπήκαν στο αυτοκίνητο

  9. ναι,βρε το παλληκαρι τοσα χρονια δεν ηξερε που να παει για να καταθεσει

Comments are closed.