Αισχρός Ουκρανός βουλευτής συκοφάντησε την Κύπρο μέσα στο Συμβούλιο της Ευρώπης!

Κοινοποίηση:
ZELENSKI

Σε ένα κρεσέντο θρασύτητας Ουκρανός Βουλευτής επιτέθηκε με αισχρό και επαίσχυντο τρόπο στην Κύπρο μέσα στην αίθουσα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ξεδιάντροπα και ανερυθρίαστα ζήτησε από την κυπριακή ηγεσία τον λόγο για την παρουσία Ρώσων ολιγαρχών στην Μεγαλόνησο επικαλούμενος δημοσιεύματα.

Ρεσιτάλ αχαριστίας και κρεσέντο προκλητικότητας από τους συμμάχους των Τούρκων εναντίον του ελληνικού και κυπριακού λαού, που έχουν πληρώσει το βαρύτερο τίμημα από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Μόνον ως εθνική αυτοκτονία μπορεί να εκληφθεί η στήριξη περαιτέρω της Ουκρανίας. Η αποστολή στρατιωτικής ή άλλης βοήθειας προς το Κίεβο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πράξη εθνικής μειοδοσίας και εσχάτης προδοσίας.

Το παραλήρημα του Ουκρανού εντός του κορυφαίου ευρωπαϊκού Οργάνου είναι ενδεικτική της στάσης που θα έχουν οι συμπατριώτες του εφόσον ενταχθεί η χώρα τους στην ΕΕ. Οψέποτε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΖΗΤΑΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

  2. γιατι αδικο ειχε ολι οι ρωποντιοι και γκαστερ εκει αφηνουν τα λεφτα τους

  3. Κωλοφαρα ! Βλαδιμηρε καθυστερεις τη κονομα σου μεσα! Στειλε τους στα Ταρταρα εδω και τωρα τα γοβατα ναζακια!

Comments are closed.