Αιδηψός: Για πλημμέλημα παραπέμπεται ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι

Κοινοποίηση:
ΓΑΤΑ

Την παραπομπή του 30χρονου, άνδρα αλβανικής καταγωγής για την κακοποίηση γάτας εχθές στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, στην Αιδηψό για πλημμέλημα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Χαλκίδος.

Ο 30χρονος συλληφθείς, όπως αναφέρει το evima.gr, πέρασε αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Σημειώνεται ότι εδώ ότι το πλημμέλημα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 5 ετών.

Ο αλλοδαπός δράστης συλληφθείς περνά για άλλη μια φορά το κατώφλι της εισαγγελίας, καθώς στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2017 είχε συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς είχε εντοπιστεί με ποσότητα 67 κιλών κάνναβης. Στη συνέχεια του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης κι οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η σύλληψή του χθες (2/5) για την κακοποίηση της γάτας έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τον ίδιο να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας πως δεν έκανε κάτι κακό και πως ήταν μια πλάκα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τακης Θεοδωρικάκος, μόνο το τελευταίο 5μηνο υπήρξαν 1.489 καταγγελίες και η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 140 συλλήψεις για κακοποίηση ζώων. Παράλληλα επιβλήθηκαν 940 πρόστιμα συνολικού ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε ο δικηγόρος του Μανώλη Καραμανώλη -o οποίος δεν είναι ο δράστης, αλλά δημοσίευσε το βίντεο- κ. Ιάσων Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε την πράξη «απερίγραπτη κι εμετική» κι αποκάλυψε ότι «ο κατηγορούμενος όλο το βράδυ που βρισκόταν υπό κράτηση έκλαιγε με λυγμούς». Παράλληλα, όσον αφορά στο νομικό κομμάτι ο δικηγόρος του ατόμου που ανάρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο, είπε ότι ο δράστης θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αν παραπεμφθεί για κακούργημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τον κοσμο που υποφερει δεν τον κοιταει κανεις.Τα γατια εχουν προτεραιοτητα ;;; Να ειχατε τετοιο ενδιαφερον και για τους συνανθρωπους σας !

  2. Τι καλά που θα ήταν αν λειτουργούσαν όλα τόσο γρήγορα και για τους ανθρώπους!!! Ξαφνικά όλοι απέκτησαν μεγάλη πρεμουρα για τα ζώα! Αυτόν τον βρήκαν αμέσως!!! Τόσους και τόσους δολοφόνους όμως, δεν μπορούν να τους βρουν χρόνια τώρα!!! Όπως τους δολοφόνους του καραιβαζ, τους παρολίγον του Χίου και διαφόρων άλλων…. Αι σιχτιρι πια όργια! Αυτή ήταν όλη μας ή έννοια, το γατί! Σιχαματα

  3. Γαμώ την Αλβανία σας! Τσακιστείτε και φύγετε απο την χώρα μου ΠΑΡΑΣΙΤΑ που δεν σας φτάνει η κλεψιά και οι δολοφονίες σε Έλληνες τολμάτε να αγγίζετε και τα ζώα μας! Δεν τραβήχτηκε ο αλβανός μπαμπάκας του και τον τρώμε εμείς στην μάπα! ΟΧΙ ρε καμία ανοχή με τους παλιαλβανούς σε τίποτα, έκλαιγε όχι γιατί μετάνιωσε αλλά για το πρόστιμο και την φυλακή, αυτό δεν λέγεται μεταμέλεια αυτό λέγεται “χέσιμο θρασύδειλου”.

  4. Άντε ρε με την υποκρισία μας, καθημερινά βλεπιυμε στους δρόμους μια απερίγραπτη εικόνα με ζώα χτυπημένα από οδηγούς καιδεν μιλάει κανείς και τώρα όλοι ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία του σδισκτακτου εγκληματία που κλώτσησε και έριξε στην θάλασσα ένα γατάκι,που όποιος δει το βίντεο δεν το κλώτσησε το έσπρωξε και από κάτω ήταν βότσαλα,και Ναι δεν ήταν σωστό αυτό ου έκανε αλλά όχι και εγκληματιας

Comments are closed.