Αιγάλεω: Η Αστυνομία αναζητά τους τρεις άντρες που ξυλοκόπησαν το ζευγάρι στη μέση του δρόμου

Κοινοποίηση:
xylo-aigaleo

Η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση τριών ανδρών στον καβγά που έστησαν στη μέση του δρόμου με την ίδια και τον σύζυγό της στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω το πρωί της Τρίτης, περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε.

Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που ο άνδρας έχει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι και τα χέρια του. Με δάκρυα στα μάτια, η σύντροφός του περιγράφει στο MEGA όσα συνέβησαν.

«Τελευταίο που είδα και ήταν πολύ φρικτό, ήταν που τα πόδια του παιδιού ήταν στο πρόσωπο του άντρα μου».

Τα σημάδια της επίθεσης αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας όσο και στο σώμα του συζύγου της, που έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου.

Ο 43χρονος κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το Θριάσιο στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα.

«Εγώ πήγα να τους ξεχωρίσω και με χτύπησαν, έκλειναν το δρόμο, έκαναν μαγκιές, βγήκε η γυναίκα να πει ”τι κάνετε”, βγήκαν και με χτύπησαν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο με έχουνε χτυπήσει παντού σπασμένο, αυχένα, στο κεφάλι έχω ράμματα, παραλίγο να σκοτωθούμε», είπε το θύμα.

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα περιγράφει τα όσα συνέβησαν. Εικόνες που στοιχειώνουν την σκέψη της.

«Όταν γύρισε το κεφάλι είδα τον πατέρα τους να καταπλακώνει τον άντρα μου με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη, προσπάθησα να τον τραβήξω και μου έρχεται μία άλλη μπουνιά από το παιδί του», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, το λευκό αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν τρεις άντρες και τους επιτέθηκαν, οδηγούσε επικίνδυνα και της έκλεινε τον δρόμο.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τόσο το λευκό αυτοκίνητο, όσο και τους δράστες, που αναζητούνται.

«Μια λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να σου στοιχίσει τη ζωή»
«Εντοπίστηκαν αλλά διαφεύγουν της σύλληψης στα όρια του αυτοφώρου. Θα γίνει κανονική δικάσιμος. Το τραγικό είναι ότι χτυπάνε απρόκλητα μια γυναίκα», λέει, μιλώντας στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Δεν ανοίγεις καυγάδες διότι πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν ξέρεις τι έχεις απέναντί σου. Μια λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να σου στοιχίσει ακόμα και τη ζωή. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι ήταν παλιότερα. Έχουν αγριέψει πάρα πολύ, κυκλοφορούν μαχαίρια και όπλα στον δρόμο», συμπληρώνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτή φταίει που κατέβηκε από το όχημα . Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν .

  2. Αυτη η βλαμενη ξεκινησε τις μαγκιες. Ετσι κανουν οι γυναικες γενικα η συμπεριφορα τους ειναι πολυ προκλητικη και βαζουν τους αντρες να σκοτωθουν

  3. ακόμα δεν τους έχουν βρει έχουν πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτου – μάρκα – μοντέλο – βίντεο
    ήμαρτον…
    αυτοί ήδη θα έπρεπε να είναι μέσα αυτόφωρο με την κατηγορία ανθρωποκτονίας με πρόθεση/δόλο (θυμίζω χτύπησαν άνθρωπο πεσμένο στο κεφάλι με κλωτσιές/μπουνιές) για όσους σπεύσουν να κάνουν τους νομικούς/δικηγόρους τους και ήδη θα έπρεπε να έχουν δικαστεί και να πληρώνουν το θύμα για όλη τους την ζωή
    πως και ο δικηγόρος τους δεν τους έχει συμβουλεύσει να παραδοθούν?

  4. Άνοιξε και αυτή τον βόθρο της και την κάνανε παστη.
    Έτσι είναι αυτά.

Comments are closed.