Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν έκανα ποτέ τεστ για κορωνοϊό»

Κοινοποίηση:
Athinais_Negka

Η Αθηναΐς Νέγκα περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο πώς διαχειρίστηκε την καθημερινότητά της, μόλις κατάλαβε ότι δεν νοσούσε από μια συνηθισμένη γρίπη.

«Δεν άκουσα κανέναν από το περιβάλλον μου να αρρωστήσει, οπότε θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί ανάμεσά μας. Στο σπίτι, όταν πέρασαν κάποιες μέρες και κατάλαβα ότι δεν είναι ένα κοινό κρυολόγημα, μια απλή γρίπη, κλείστηκα σε ένα δωμάτιο. Το πετύχαμε σε ένα καλό βαθμό» εξήγησε η ίδια.

«Ο άντρας μου δεν έμπαινε μέσα, μου άφηναν το φαγητό έξω από το δωμάτιο σαν φυλακισμένη, πήγαινα το έπαιρνα. Το δύσκολο στο σπίτι ήταν ότι έπρεπε να επιβιώσουμε με το φαγητό του άντρα μου, εκεί τα είδαμε όλα! Αλλά περάσαμε αυτό το δύσκολο κομμάτι μια χαρά» αστειεύτηκε. Μεταξύ άλλων εξήγησε ότι δεν υποβλήθηκε ποτέ σε τεστ ανίχνευσης του ιού, καθώς τα συμπώματά της δεν ήταν έντονα, οπότε δεν ήθελε να απασχολήσει τους εφημερεύοντες ενός νοσοκομείου με το δικό της αντιμετωπίσιμο πρόβλημα υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτούς τους διάσημους που βγαίνουν στο γυαλί η στα βαιμπερ και δε ξέρω και γω που αλλού και υποστηρίζουν ότι έχουν κορονοιο και μένουν σπίτι στην απομόνωση, εγώ δε τους πιστεύω με τίποτα.
    Βγαίνει ο κάθε ένας μέσα στην τρελή χαρά και το χαμόγελο και μας αναφέρει ότι νοσεί.
    Εγώ είχα περάσει γρίπη H1N1 όταν είχε προτοεμφανιστει και με έριξε στο κρεβάτι,με πυρετό κρυαδες πόνο στα κόκκαλα να γίνομαι μούσκεμα στον ιδρωτα και μου άλλαξε εντελώς τη φωνη σαν να είχα καπνίσει 50 πακέτα τσιγάρα που λένε μερικοί.(εγώ δε καπνίζω ποτέ)
    Από φάρμακα μόνο αποχρεπτικο σιρόπι έπαιρνα.Εμβολιο δεν έχω κάνει ποτέ και ούτε θα κάνω.
    Με παίρναν τηλ φίλοι να φανταστείτε να δουν άμα ζω και μου λέγαν συγνώμη λάθος!Ο ένας βασικά.
    Τι συγνώμη λαθος ρε μαλακα εγώ ειμαι του είπα. Ωωωω μα εσύ είσαι χαλιά ρε! (αυτός)
    Ούτε το διαολεμενο στον εξορκιστή Νο1 δεν έκανε τέτοια φωνή.
    Δεν είδα έναν Έλληνα διάσημο να βγει να μιλήσει ζωντανά όταν έχει συμπτώματα του χτικιου όπως το λέει ο Χίος.

Comments are closed.